Felix Rache, fostul consilier al primului ministru în mandatul lui Mihai Tudose a ridiculizat-o pe Viorica Dăncilă pe pagina de Facebook. Rache oferă pe pagina personală o explicație a faptului că pesediștii se feresc să participe la întâlnirile cu premierul, pentru că niciodată locul indicat nu este sigur că este locul de desfășurare a evenimentului.

„Viorica Dăncilă se întâlnește cu organizațiile PSD. De rusine, nu prea vine nimeni la aceste întâlniri, doar șefii de deconcentrate, care vor sa mai stea câteva luni mufati la salariile babane.

Toată lumea are emoții, pentru ca geografia nu este printre pasiunile Vioricai. Nu vor oamenii sa afle ca orașul lor și-a schimbat numele din HUNEDOARA in Suceava, doar pentru ca Dancila nu stie pe ce lume se afla. Videle e capitala lumii!

Citeste si...  VICTOR PONTA ameninţă cu DEMISIA

Vorba aceea: vedi Videle e poi muore.

Cand eram copil, bunica îmi spuneam ca dacă nu îmi mai place școala, sa o ung cu untura ca sa o mănânce câinii. N-am crezut-o niciodată, dar aveam colegi pe care ii găseam unsuroși pe mâini lângă colțul școlii. Din fericire, cei care au dat cu untura școala, n-au ajuns toți prim-miniștri. “Decât” una. Care, la mintea ei, vrea sa candideze la președinție…

Stiti cum e, nasturii și mintea se observa numai când lipsesc”.