Viorica Dăncilă a afirmat că nu își asumă asaltul asupra justiției. ”Trebuie să întrebați Parlamentul, nu pe mine”, a spus candidatul PSD la prezidențiale.

Întrebată dacă își asumă asaltul asupra justiției, întrucât din bilanțul său lipsește justiția, presedintele PSD a afirmat: ”Nu îmi asum, nu am făcut niciun asalt asupra justiției, nu am intervenit niciodată în justiție. Această întrebare trebuie să o adresați președintelui Iohannis”.

În ceea ce privește faptul că nu a făcut nicio declarație în care să condamne modificările la Codurile penale și legile Justiției, în calitate de lider PSD, fostul premier spune că întrebarea aceasta trebuie pusă Parlamentului.

”Trebuie să întrebați Parlamentul, nu pe mine, nu am fost membru al Parlamentului. Sunt convinsă că președintele Camerei va răspunde”, a declarat candidatul PSD la alegerile prezidențiale 2019.

Citeste si...  Iată ce surprize au pregătit echipele de campanie ale lui Dăncilă și Iohannis

Dăncilă a început „dezbaterea” paralelă: Iohannis este un laș și un arogant
„Președintele Iohannis este un laș și un arogant”, a declarat Viorica Dăncilă. Șefa PSD și-a făcut apoi mandatul perioadei sale de premier, punând față în față acțiunile sale cu cele ale președintelui.