”Sunt afectată de veștile teribile de la Paris, Catedrala #NotreDame este un simbol al Franței și al Europei. Gândurile mele sunt alături de voi, prietenii noștri francezi”, e mesajul pe care Viorica Dăncilă l-a scris, pe Twitter, dar în franceză, după incendiul care a mistuit catedrala din Paris.

Dăncilă şi Tariceanu, mesaje în franceză, după incendiul devastator de la Notre Dame:Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a avut și el un mesaj pentru poporul francez. ”Gândurile mele sunt îndreptate spre prietenii noștri din #France și spre întreaga comunitate catolică, profund tulburată în Săptămâna Sfântă. #NotreDame”, a scris, tot pe Twitter și tot în franceză, liderul social-democrat.

Citeste si...
Tăriceanu vrea sanse sporite pentru candidatii ALDE si cere schimbarea legii alegerilor locale

Președintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că este șocant să vadă cum arde Catedrala Notre-Dame, unul dintre reperele Franței, precizând că „pierderea pe care o suferă Parisul este și pierderea noastră”.

„Este șocant să văd cum arde unul dintre reperele Parisului și ale Franței. Iubim Catedrala Notre-Dame mai mult ca niciodată. Pierderea pe care o suferă Parisul este și pierderea noastră”, a scris Călin Popescu Tăriceanu, luni, pe Twitter, tot în franceză.