Dancila se joaca de-a Guvernul: Doua demiteri si doua numiri.Nicolae Nasta a fost numit şef al Departamentului pentru politica de apărare, planificare şi relaţii internaţionale din cadrul Ministerului Apărării Naţionale, printr-o decizie a prim-ministrului Viorica Dăncilă publicată vineri în Monitorul Oficial, relatează agerpres.ro.

Printr-o altă decizie a premierului,Dancila acesta a fost eliberat din funcţia de şef al Departamentului pentru relaţia cu Parlamentul şi calitatea vieţii personalului din cadrul Ministerului Apărării Naţionale.

În locul lui Nasta a fost numit Mihai Dan Chirică, eliberat din funcţia de subsecretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne.

Tot vineri, Dăncilă a decis eliberarea din funcţie, la cerere, a lui Dănuţ Alexandru Potor din funcţia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Citeste si...  Prima reacţie oficială din conducerea PSD, după atacul lui Iohannis la Dăncilă. Firea: „Înţeleg nevoia preşedintelui de a-şi acoperi declaraţia total deplasată făcută ieri”