Dăncilă a povestit, într-un interviu televizat, că îl are model în politică pe Benjamin Netanyahu, în timp ce în vizita la Vatican a cunoscut un Papa Francisc glumeț, care i-a dat geanta după ce i-a spus că nu o va mai găsi.

„Au fost întâlniri care m-am dus cu stres. Să te întânești cu Netanyahu, nu e un lucru ușor. Am rămas prieteni și lucrurile nu numai ca mi-au intărit impresia, dar l-am luat ca model în politică (…) Regele Spaniei-am discutat despre fotbal. Discuția trebuia să dureze 30 de minute și am stat o oră și 20 de minute”, a povestit Viorica Dăncilă, la Antena 3.

Cât privește vizita la Vatican, premierul spune că: „întâlnirea cu Papa, un om foarte calm, care m-a întrebat din prima clipă de ce am vrut întâlnirea, ce probleme personale am, dacă mă macină ceva din punct de vedere personal. I-am spus ca am venit să îl întâlnesc, să îl invit în România, pentru că eu cred că prezența dumnealui ar putea contribui la reducerea dezbinării. La sfârșit mi-a spus că mi-am lăsat geanta dar nu o să o mai găsesc. Am fost uimită și am întrebat de ce. Și a spus că la noi se ia. Și a scos dînsul geanta și mi-a dat-o când a văzut că mă uitam nedumerită. Pe lângă un om sufletist, am găsit un om dedicat oamenilor, un om care are și spiritul glumei”.

Citeste si...
Trafic de minore din românia, pentru care nimeni nu face nimic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.