Președintele PSD, Viorica Dăncilă, le-a transmis luni deputaților, în ședința de grup, că partidul riscă să dispară de pe scena politică dacă pierde guvernarea și dacă va obține un rezultat prost la alegerile prezidențiale. Premierul le-a cerut deputaților să găsească parlamentari de la alte partide care să susțină guvernul la vot.

Viorica Dăncilă le-a spus deputaților că dacă PSD o să fie scos de la guvernare și obține un rezultat prost la alegerile prezidențiale, va fi cel mai probabil sfârșitul pentru PSD.

Întrebată la plecarea de la ședința de grup despre discuțiile din interior, Viorica Dăncilă a spus că dacă rezultatul la alegeri e slab, încrederea în PSD va fi diminuată.

Citeste si...  Iată cum îşi ademenea victimele un criminal în serie

Viorica Dăncilă a participat la ședința grupului parlamentar PSD de la Camera Deputaților, de unde a plecat să discute și cu senatorii partidului.

De asemenea, premierul are luni o întâlnire și cu grupul minorităților naționale, unde încearcă să îi convingă pe deputații minorităților să susțină Guvernul la vot în Parlamentul.