Premierul Viorica Dăncilă a transmis sâmbătă seara că, împreună cu ministrul Apărării, s-a asigurat că cei patru militari români răniți în Afganistan primesc cele mai bune îngrijiri medicale.

“Sunt alături de militarii români răniți astăzi în misiunea din Afganistan, care și-au pus viețile în pericol luptând pentru menținerea păcii și securității internaționale. Împreună cu ministrul Apărării ne-am asigurat că eroii noștri primesc cele mai bune îngrijiri medicale. Le doresc sănătate, putere și îi așteptăm cu bine acasă, alături de familiile și de camarazii lor. Mulțumesc încă o dată militarilor români pentru dedicarea, profesionalismul și patriotismul pe care le dovedesc în cadrul misiunilor la care participă alături de aliații noștri.”, a tranmis premierul Viorica Dăncilă.

Citeste si...
Dancila, urmarita si acum de spaima bataii primita de la consilierul PD Nitu Cristian

Ministerul Apărării informează că a fost constituită o comisie pentru a cerceta circumstanțele producerii evenimentului din Afganistan, în urma căruia au fost răniți patru militari români.

Cei patru militari români din cadrul Batalionului 300 Protecția Forței “Sfântul Andrei” răniți sâmbătă, în jurul orei 10 (ora României), în Afganistan, sunt în stare stabilă și se află internați la spitalul militar de tip ROL 3 al Bazei Aeriene Kandahar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.