Dana Budeanu a făcut top 5 „fătălăi” din politica românească, la emisiunea lui Marius Tucă Show, de pe Aleph News. Designerul a spus că termenul de „fătălău” l-a preluat de la poetul Tudor Arghezi, fiind un cuvânt pe care l-a folosit și în familie, „Atunci când vorbeam cu mama despre băieiții care nu prea mai sunt băieți, crescuți ca fetele”.

Dana Budeanu, top 5 „fătălăi” din politica românească. „Atunci când vorbeam cu mama despre băieiții care nu prea mai sunt băieți, crescuți ca fetele”, a spus vedeta.

„Totul a pornit foarte natural, eu nu am gândit nimic din ceea ce s-a născut. Nu am calculat asta, nu am avut niciun proiect, nu am nici acum. totul este spontan, de la o zi la alta, nu am niciun plan, inclusiv aceste verdicte, pe care le înregistrez, fără niciun fel de montaj”, a declarat Dana Budeanu la Aleph News.

Dana Budeanu, top 5 „fătălăi” din politica românească:

1.Vlad Voiculescu – Ministrul Sănătăţii
2.Claudiu Năsui – Ministrul Economiei
3.Cătălin Drulă – Ministrul Transporturilor
4.Dacian Cioloş – Fost prim-ministru
5.Nicuşor Dan – Primarul General al Capitalei

Micutzu o face PRAF pe Dana Budeanu

Într-un podcast postat pe YouTube, trei dintre cei mai apreciaţi comedianţi din România, Micutzu, BRomania şi Vio, îşi spun părerea, în stilul lor caracteristic, despre criticul de modă, una dintre cele mai controversate vedete din showbiz.

Vio a recunoscut că este fan Dana Budeanu şi s-ar căsători cu ea. BRomania, şi el la rândul lui, a mărturisit că o place pe stilistă, însă cel mai mult îşi imaginează cum ar fi sexul cu ea. „Mie, Dana Budeanu, mi se pare că joacă rolul ăla foarte asumat, a găsit nişa asta şi a purtat-o, evident, într-un mod extrem. Stai cu ea până îi faci copilul şi pleci (n.r. râde). Aş fi super dezamăgit, la câtă vorbăraie şi cum vorbeşte, să nu fie bombă sexul cu ea, aş fi surprins. Eu doar încerc să îmi imaginez partida aia şi e cea mai funny chestie pe care am văzut-o vreodată”, a mărturisit BRomania.

Micutzu a fost singurul dintre cei trei care a spus că nu o place pe Dana Budeanu, nu o consideră atrăgătoare, este prea dură, drept pentru care i-a atribuit următoarea opţiune: „Fă-i un copil şi părăseşte-o!”.

„Eu spun că la Duduia se potriveşte asta cu „te căsătoreşti cu ea şi devii dependent de alcool”, că n-ai cum altfel să scapi de gura aia. Mai degrabă să fiu cu ea, dar să fiu alcoolic, să fiu rupt, să n-o aud. Mie nu mi se pare atrăgătoare. Eu cred că te face să te simţi ultimul c**at. I-aş face un copil Danei Budeanu şi aş părăsi-o”, a spus Micutzu despre Dana Budeanu, pe YouTube.


Citeste si...
Dana Budeanu îl face praf pe Vad Voiculescu. Vezi ce poate spune despre el