Președintele fondator al PC, Dan Voiculescu, acum aflat în închisoare, a avut o reacție dură față de planurile politice ale liderului PC, Daniel Constantin, care își dorește să realizeze o fuziune între PC și PLR.

voiculescu1

”Am aflat cu stupefactie ca Daniel Constantin vrea sa fuzioneze Partidul Conservator cu un alt partid.

Celor care vor sa-l urmeze, le doresc succes in viata politica. Pentru cei care raman in Partidul Conservator exista urmatoarele posibilitati:

1. Parlamentarii Partidului Conservator pot face la Camera Deputatilor si Senat o “grupare conservatoare” ( nu grup parlamentar, daca numarul nu le permite)

Aceasta grupare va creste constant in Parlament in 2015 – 2016.

2. Liderii judeteni care vor sa se transfere la un nou partid pierd automat functia de lider, urmand a se organiza alegeri locale

3. La alegerile locale si parlamentare din 2016, Partidul Conservator va participa intr-o alianta electorala si va castiga un numar important de primari si un numar de parlamentari care sa-i permita formarea de grupuri parlamentare conservatoare la Camera Deputatilor si Senat. In cazul in care vi se impune fuziunea, va propun sa se organizeze Congresul pentru alegerea unei noi conduceri a Partidului Conservator.”, se arată în scrisoarea transmisă de Dan Voiculescu.

Citeste si...  Daniel Constantin despre Guvernul Cioloş: "praf şi pulbere"