Omul de afaceri Dan Voiculescu face sambata pe blogul personal noi critici la adresa judecatoarei care l-a condamnat, Camelia Bogdan, aratand ca acesteia i s-a demonstrat ca el si familia sa nu au avut vreo avere ascunsa chiar de catre institutii internationale.

voiculescu4

„Am citit intr-un ziar ca zilele trecute a avut loc o dezbatere la care a luat cuvantul si doamna judecator Camelia Bogdan.

Tema discutiilor a fost confiscarea extinsa si/sau confiscarea speciala (autoritatile trebuie sa se pronunte cum este posibila in fapt si cum se sanctioneaza disimularea confiscarii extinse sub prevederile confiscarii speciale).

Oricum, judecatoarei Camelia Bogdan i s-a demonstrat ca a gresit in ceea ce ma priveste, ca eu si familia mea nu avem avere ascunsa.

Rezultatul cercetarilor extraordinare dispuse prin sentinta nr. 888/A/08.08.2014 a daramat un mit construit cu consecventa de adversarii mei politici, o constructie care a capatat proportii fabuloase in timp si care i-a determinat, pe unii dintre voi, sa se indoiasca de mine.

Iata textul raspunsului primit de la Tribunalul Bucuresti ca urmare a investigatiilor internationale realizate de Oficiul National de Prevenire a Criminalitatii si Cooperare pentru Recuperarea Creantelor provenite din Infractiuni din cadrul Ministerului Justitiei – institutie care face schimb de informatii cu oficiile corespondente din intreaga lume:” a scris Voiculescu pe blogul personal.

Citeste si...  DAN VOICULESCU, din nou în faţa instanţei: CAB analizează contestaţia în anulare