Jurnalistul Dan Tănasă s-a certat cu deputatul ALDE Andrei Gerea și deputatul PSD Eugen Nicolicea, în platoul Antena 3, din cauza legii care impune vorbirea limbii maghiare în spitale și centre sociale, acolo unde minoritatea depășește 20%. 

După ce Andrei Gerea a argumentat susținerea acestei legi, Dan Tănasă l-a întrebat: ”Domnul Gerea, ce fumați? Ce fumați?”. 


”Omul ăla nu plătește asigurări?” a întrebat contrariat Andrei Gerea. Dan Tănasă a continuat: ”Doamne ferește! Am ajuns ca un demnitar al statului român să apere chestiuni care vin direct de la Budapesta. Nu că sunteți rupt de realitate, sunteți complet rupt de ceea ce înseamnă…”. 


”Să ne spună dl Tănasă cum se poate rezolva o problemă legitimă a unor români din Covasna și Harghita, legitimă, repet. Spre deosebire de dvs., noi avem și o responsabilitate. Poate dvs. vă doriți încă un 15 martie `90 în România”, a subliniat Andrei Gerea. 
Jurnalistul i-a replicat: ”Dle Gerea, resping aceste acuzații mizerabile la adresa mea, resping această atitudine mizerabilă la adresa mea. Nu vă permit să faceți astfel de afirmații la adresa mea. Puteți să le faceți cu prietenii dvs. în Parlament, dar nu la adresa mea. Eu, spre deosebire de dvs., vin cu documente”. 

Citeste si...  Traian Basescu nu mai vrea sa auda de Kovesi, Coldea si Livia Stanciu