Cazul Dan Sova a tinut ieri in tensiune PSD insa rezultatul votului i-a adus liniste „eroului principal” care, din nou, a scapat de catuse. Surse senatoriale PSD au declarat, marti, ca subiectul Dan Sova nu a fost discutat in sedinta de grup insa liderul senatorilor PSD le-a aratat colegilor sai calea de urmat.
 
sova-dan
 
„Fiecare votează cum vrea”, le-ar fi spus Ilie Sarbu senatorilor din PSD inaintea votului privind incuviintarea retinerii si arestarii lui Dan Sova. Fostul ministru Dan Sova, prezent la sedinta, nu a luat cuvantul cu privire la cazul sau, iar la plecare,  a spus: „Fara comentarii”.
 
Printre cei care au simtit nevoia sa comenteze rezultatul votului de marti, care s-a incheiat spre ora 22.00. s-a numarat si presedintele Klaus Iohannis: „Constat, din păcate, că prin votul dat astăzi în Senat, Parlamentul perseverează în a obstrucţiona procesele din justiţie, apelând la tertipuri procedurale. Atunci când este vorba de statul de drept, este din ce în ce mai greu de lucrat cu acest Parlament şi această majoritate”, a scris preşedintele pe Facebook, imediat după votul din Senat.
Citeste si...
Răsturnare de situaţie: Nunta anului în politică a căzut