Fostul antrenor al lui CFR Cluj, Dan Petrescu, e liber de contract şi aşteaptă următoarea aventură pe banca tehnică a unei echipe. Conform informaţiilor din acest moment, Celtic şi Al Nassr sunt interesate de „Bursucu”, dar presa din Polonia susţine că fosta sa echipă, Wisla Cracovia, ar putea interveni.

Dan Petrescu s-a despărţit de CFR Cluj, după o perioadă plină de performanţe, în istoria clubului. Cu fostul component al Generaţiei de Aur pe bancă, actualii campioni au cucerit trei titluri în Liga 1, au ajuns până în 16-imile Europa League, iar în acest sezon a reuşit o nouă calificare în Liga Europa. Totuşi, ciclul din Gruia s-a încheiat, iar Dan Petrescu se orientează spre o nouă echipă.

Dan Petrescu, la Wisla Cracovia? Fosta echipă l-ar putea aduce după ce a scris istorie la Unirea Urziceni şi CFR Cluj
Conform informaţiilor din acest moment, Celtic şi Al Nassr s-au interesat despre o posibilă venire a lui Dan Petrescu. Ambele echipe au probleme la nivelul băncii tehnice, iar „Bursucul” a demonstrat, deja, că poate face alcătui echipe puternice.

În lupta dintre Celtic şi Al Nassr ar putea interveni şi Wisla Cracovia, clubul din Polonia pe care Bursuc l-a antrenat în sezonul 2005-2006. Echipa poloneză nu trece prin cea mai bună perioadă, e pe locul 13 în campionat, iar jurnaliştii polonezi vorbesc despre o posibilă venire a fostului antrenor de la CFR Cluj.

Sport.interia.pl a scris despre posibilul interes al Wislei, dar mutarea depinde de uitarea „păcatelor” din trecut: „Dan Petrescu, cel care a condus-o pe Wisla Cracovia, a părăsit-o pe CFR Cluj. Teoretic, ar putea ajuta „Steaua Albă”, care îşi caută un nou antrenor, dar mutarea e dificilă, în urma circumastenţelor în care s-a despărţit de echipă. Petrescu i-a acuzat pe jucătorii polonezi că sunt leneşi şi că nu sunt profesionişti. Imediat, jucătorii s-au revoltat şi au cerut plecarea antrenorului. Ceea ce s-a dovedit a fi o greşeală mare, întrucât metodele antrenorului român au funcţionat la alte echipe, la Unirea Urziceni, Dinamo Moscova şi CFR Cluj”.

Petrescu a plecat cu scandal de la Wisla, în 2006, după doar 23 de meciuri. Polonezii aveau să regrete, doarece pentru Dan Petrescu au urmat performanţele de la Unirea Urziceni, Dinamo Moscova şi CFR Cluj:

„Wisla Cracovia, care se află într-o situaţie dificilă, ar putea apela la Dan Petrescu, pentru a-l angaja. Totuşi, în trecut, actualul jucător de la Wisla, Jakub Błaszczykowski, a transmis că Dan Petrescu este cel mai slab antrenor cu care a lucrat. Pare imposibil, întrucât Petrescu a demonstrat că poate construi echipe puternice”, a mai notat sursa citată


Citeste si...
Scapă de celulită!