Cunoscută scriitoare americană de origine română Carmen Harra a prezis multe tragedii, însă de data aceasta a cutremurat întreaga ţară când a mărturisit ce se va întâmpla la finalul anului. Harra a prezis că un mare artist va muri!

Carmen Harra a prezis moartea Stelei Popescu, chiar în umră cu două săpămâni, mai exact la finalul lunii noiembrie. carmen Harra a făcut nişte predicţii cutremurătoare. Scriitoarea care este psiholog, numerolog și consilier intuitiv a spus într-o emisiune tv că va avea loc în curând o tragedie în lumea artistică!

Harra a dezvăluit că anul 2017 a fost unul cu foarte multe decese şi atentate şi anunţa populaţia că va urma ceva tragic pentru România.

Carmen Harra a mărturisit că la sfârşitul lunii noiembrie va avea loc o mare nenorocire şi o actriţă va deceda. De asemenea a spus că în ciuda faptului că actriţa nu dă semne că s-ar simţi rău, aceasta va uimi pe toată lumea atunci când se va stinge.

Carmen Harra a prezis moartea Stelei Popescu şi a spus că în această perioadă o să fie pentru România o mare tristeţe, pentru că cea care va pieri era o fire foarte veselă, care bucura lumea.

„Tot incerc sa ma linistesc si nu pot. Ma gindesc la Stela pe care o vad cu Puiu de mana si e imbracata cu rochia alba care i-am dat-o la New York acum vreo 23 de ani. Era rochia mea de mireasa.

Ultima data am vorbit in ziua cand a murit Puiu. Mi-a spus ca vrea sa moara si ea. Ma intrebat daca Puiu e bine. De 19 ani nu am mai vorbit cu Stela Popescu. Stela pe care eu am cunoscut-o acum 40 de ani, cu care am impartit cabina la Savoi si am batut stadioanele tarii a murit odata cu Puiu, iubire vieti ei, sufletul ei pereche.

Citeste si...
Carmen Harra şochează! Uite ce cupluri se vor despărţi

Eu eram angajata la Teatru Tanase si cand am plecat in America, postul meu l-a luat Stela. Iubita mea Stela eu te vad cea mai frumoasa femeie din lume si cea mai talentata.

Nu am cautat-o pe Stela niciodata cand am venit in Romania, dar acum 2 saptamini l-am intrebat pe impresarul meu ce face Stela si mi-a raspuns „Bine”.M-am uitat la el si am spus : crezi?

La Brancu am spus ca cineva celebru va muri pana la sfarsitul anului. Aveam 19 ani, iar Stela 39, o Regina a artei romanest,

mi-a marcat destinul. Te iubesc, Stela si stiu cat esti de fericita. Dumnezeu ti-a dat totul si esti cu El.

Asta este rochia mea de mireasa care i-a placut Stelaei cand a fost la restaurantul Transilvania din New York al sotului meu, Virgil.

Sa ii spui ca il iubesc si ca mi-e tare dor de el. Te ador si drum bun intr-o lume mai dreapta!”, a scris Carmen Harra pe pagina oficiala de Facebook.

Confom medicilor care au efectuat necropsia Stelei Popescu, actriţa a suferit un AVC (accident vascular cerebral), a intrat în comă şi a murit, singură, în casă. Fiica ei adoptivă a găsit-o moartă joi la prânz, iar necropsia realizată de medici arată că actriţa era moartă de 12 ore, în momentul în care a fost găsită prăbuşină în casă. Sicriul cu trupul neînsufleţit al actritei Stela Popescu a fost depus vineri la Teatru Constantin Tanase. Stela Popescu va fi condusă pe ultimul drum duminică, atunci când va fi înmormântată lângă soțul ei, Puiu Maximilian, în cimitirul Cernica.