Se spune că artistul «zboară» de la «Dansez pentru tine»? Cine mai rămâne?!

banica7

În ultimii 14 ani, fiecare primăvară a însemnat, pentru PRO TV şi pentru echipa de producţie din spatele celebrei emisiuni-concurs “Dansez pentru tine”, începutul pregătirilor pentru un nou sezon. Anul acesta însă, nimeni nu vorbeşte despre viitorul show-ului, nimeni nu avansează cifre legate de costurile producţiei. Neliniştea este adâncită şi de zvonurile legate de interesul mai-marilor Pro Tv de a tăia substanţial din costurile alocate superproducţiei – care s-ar putea chiar să sară din grila de programe -, dar şi de cele legate de o eventuală plecare a lui Ştefan Bănică jr (46 de ani), vizat de reducerile salariale. Vedeta ar fi anunţat deja că, dacă buzunarul îi va fi afectat, nu va mai prezenta “Dansez pentru tine”!

Ștefan Bănică jr făcea show total pe platourile emisiunii “Dansez pentru tine”, dar era și recompensat pe măsură: încasa în jur de 30.000 de euro pe sezon.

Schimbările din trust nasc mari îngrijorări

În televiziunea din bulevardul Pache Protopopescu agitaţia a atins cote paroxistice. Viitorul principalelor producţii de divertisment – “Dansez pentru tine”, “Vocea României”, “Românii au talent” şi “Serviţi, vă rog!” – pare a fi din ce în ce mai sumbru. Mai exact, din cauza restricţiilor financiare impuse de mai-marii de la Pro Tv, echipele tehnice care stau în spatele acestor producţii nu pot demara pregătirile pentru noul sezon. “Până la sfârşitul lunii aprilie mai sunt live-urile pentru «Românii au talent», sezonul actual. Dar, de la începutul lunii mai nu se ştie ce se va întâmpla cu emisiunile care au adus atâta audienţă postului nostru. Se termină toate proiectele şi nu sunt în pregătire altele, aşa cum ar fi normal pentru perioada asta a anului. Nu s-au făcut bugete pentru plecări în caravană, pentru salariile vedetelor. Adică nu s-au mai dat bani ca în alţi ani…”, au dezvăluit surse din Pro Tv, pentru presa mondenă. Subţierea fondurilor alocate acestor superproducţii-concurs şi de divertisment pare să-l fi vizat şi pe Ştefan Bănică jr, vedeta emisiunii “Dansez pentru tine”, show care s-ar putea să nu mai aibă loc în viitoarea grilă de toamnă.

Conform unor surse din trust, fostul soţ al Andreei Marin – care ar încasa într-un sezon o sumă care se învârte în jurul a 30.000 de euro, bani la care se adaugă şi anumite privilegii privind expunerea sa artistică pe canalele media ale Pro Tv – ar fi fost chemat la negocieri.

Însă starul nici nu ar fi vrut să audă de o eventuală micşorare a veniturilor ce-i revin în urma participării sale ca prezentator al emisiunii “Dansez pentru tine” şi a ameninţat că va lăsa totul baltă şi va renunţa la show dacă nu se va ajunge la o înţelegere privind salariul său! “Şefii PRO i-au transmis să vină la renegocieri, pentru că nu-i mai pot plăti acelaşi salariu ca şi până acum. Bănică însă nici nu a vrut să audă de aşa ceva. Nu numai că nu s-a dus la negocieri, dar vedeta a transmis că, dacă i se va lua un singur cent din cât câştigă în momentul de faţă, va lăsa baltă emisiunea «Dansez pentru tine», producţie al cărei viitor este, oricum, incert”, au mai dezvăluit surse din televiziunea din bulevardul Pache Protopopescu.

Stefan-vantur.jpg

Postura de prezentatori ai emisiunii “Dansez pentru tine” li se potrivea mănuşă lui Ştefan Bănică jr şi Iuliei Vântur. Cu zâmbetul pe buze, cele două vedete ale Pro Tv nu-şi dezamăgeau niciodată telespectatorii.

Partenera de scenă a lui Bănică, coprezentatoarea Iulia Vântur, se ţine, cel puţin deocamdată, departe de aceste frământări. Frumoasa blondă este implicată, în India, la Bollywood, în turnarea unei producţii muzicale, rol pe care l-a prins cu ajutorul iubitului ei, actorul indian Salman Khan. Iulia Vântur a părut mirată de posibilitatea ca emisiunea care a făcut-o celebră să fie trasă pe linie moartă. “Sincer, nu am auzit această variantă. Eu lucrez cu Pro Tv”, ne-a declarat Iulia Vântur. Frumoasa moldoveancă nu-şi face însă griji financiare. “Am mai multe proiecte de suflet în sertar, însă nu sunt gata pentru a fi puse pe masă… Despre ce este vorba? Sunt proiecte personale, dar şi planuri legate de televiziune. Ba chiar şi de teatru. Am multe de făcut, nu-mi fac griji”, a încheiat Iulia.

Zvonul plecării lui Ştefan Bănică jr vine la scurt timp după ce o altă vedetă le-a spus “La revedere!” celor din Pro Tv. Horia Brenciu a renunţat la poziţia de jurat al emisiunii-concurs “Vocea României” şi a semnat cu o televiziune concurentă. Oficial, artistul vorbeşte de noi provocări, de noi proiecte… În realitate, spun surse din Pro Tv, şi Brenciu ar fi fost chemat la negocieri şi pus să accepte venituri considerabil mai mici. Cum nu s-a ajuns la o înţelegere, el şi-a făcut bagajul şi a plecat.

 

 

Citeste si...
Bianca Dragusanu a slabit ingrijorator de mult!