Surse politice citate de România TV susţin că ca membrii ALDE insistă să se rupă coaliția. În ultima vreme au fost mai multe semnale din partea celor doua formațiuni care arată că un adevărat scandal este între cele doua partide.

Calin Popescu Tariceanu ,liderii ALDE nu exclud varianta ieşirii de la guvernare, anunţă România TV. Mai exact, în partidul lui Călin Popescu Tăriceanu sunt membri care încearcă să-l convingă pe acesta să rupă coaliţia de guvernare. Sursele citate de România TV susţin că cei de la ALDE nu vor să-şi mai asume greşelile pe care le fac social-democraţii conduşi de Liviu Dragnea şi nu vor să fie traşi în jos de deciziile pe care le iau liderii PSD.

Citeste si...
Detalii incredibile despre starea de sănătate a lui Schumacher

Dacă stăm să analizăm ultimele decalaraţii ale celor doi lideri ai coaliţiei putem observa că Tăriceanu şi Dragnea au avut poziţii diferite cu privire la legea offshore, dar şi replici acide cu privire la posibilitatea remanierii ministrului Justiţiei, Tudorel Toader. NU în ultimul rând, Liviu Dragnea a ironizat pactul pe care l-a propus Călin Popescu Tăriceanu cu privire la sistemul de justiţie.