Iată care sunt motivele incredibile ale acţionarului

  dinamo (9)

Scârbit la culme de datoriile pe care Dinamo le are înainte de epoca sa şi mai nou de apostrofările suporterilor, Ionuţ Negoiţă este decis să vândă chiar azi, dacă ar putea, acţiunile pe care le are în Ştefan cel Mare. Omul de afaceri a preluat echipa în aprilie anul trecut, dar acum, după ceva mai bine de un an, ar vrea să renunţe la echipă.

Ionuţ Negoiţă ar fi discutat cu apropiaţii săi, acţionarul dinamovist fiind deranjat că este înjurat: „Am achiziţionat clubul, am plătit datorii de multe milioane de euro, am asigurat două licenţe şi am dus echipa pe un loc de cupele europene. Acum sînt luat la înjurături. M-am săturat, îmi vreau viaţa înapoi. Mi-am neglijat familia şi afacerile pentru a mă dedica lui Dinamo, dar lumea nu vede adevărul”, informează gsp.ro, potrivit unor surse.

Ionuţ Negoiţă a mers pe încredere în momentul în care a preluat gruparea din „Ştefan cel Mare”, dar apoi a făcut un audit financiar, iar apropiaţii săi susţin că s-a luat cu mâinile de cap: „Apăreau tot felul de documente oficiale cum că trebuie daţi 800.000 de euro în Uruguay, alte sute de mii de euro pentru tot felul de chestii, strângându-se peste 25 de milioane de euro, datorie care este şi acum activă din perioada dinaintea lui Negoiţă”.

Ionuţ Negoiţă vrea să cedeze pachetul majoritar de acţiuni oricărui om interesat: „Nu vreau să îmi recuperez întreaga investiţie pentru că realizez că este imposibil, dar să vină cineva să ia clubul şi îl cedez pe loc. Sunt consternat şi pentru că jucătorii nu-şi mai dau interesul. Cei de la CFR erau neplătiţi de 8 luni şi au dansat în Ştefan cel Mare. Iar Thicot care are 7.000 de euro pe lună a făcut ce a făcut”, s-a plâns Negoiţă.

Dinamo nu ar putea ajunge în situaţia Vasluiului, cel puţin momentan, dar nu se ştie dacă se vor mai face transferuri la vară. „Negoiţă va plăti doar cheltuielile curente, de supravieţuire, în schimb nu va mai investi bani. S-a săturat să fie înjurat şi luat peste picior”.

 

Citeste si...
Orange lansează o televiziune în România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.