O carieră în domeniul IT reprezintă în prezent aspirația multora, însă puțini sunt cei care se decid să meargă pe acest drum. Nesiguranța apare în momentul în care sunt văzute șansele destul de reduse de reușită, însă o serie de cursuri de programare poate înlătura cu siguranță orice dubii. În acest sens, echipa FastTrackIT reprezintă soluția ideală.

Pașii către o carieră într-un domeniu de succes, cum este și segmentul IT, pot fi destul de anevoioși. Încurajarea și sprijinul oferit de o echipă de profesioniști reprezintă un ajutor considerabil pentru oricine, motiv pentru care întreaga comunitate are acces, prin platforma fasttrackit.org, la cursuri de programare, formare profesională și acreditări recunoscute în Uniunea Europeana, SUA și Canada.

Cum poți avea succes în domeniul IT?

Secretul – care de fapt nu e deloc o enigmă – constă în pregătirea constantă. Pe de altă parte, trecerea de la un domeniu diferit la IT poate fi destul de dificilă, însă cu siguranță obiectivul nu este unul imposibil de realizat. Oricine poate obține succes în acest domeniu dacă se orientează către cursuri de programare specifice, acreditate și recunoscute pe plan european sau mondial.

Chiar dacă se începe de la zero, nimeni nu trebuie să fie descurajat. O carieră în IT este opțiunea tot mai multor persoane, întrucât constituie o veritabilă ocazie de schimbare a nivelului de trai. Specialiștii în domeniul IT sunt bine remunerați, indiferent de sectorul de activitate, însă trebuie să aibă și cunoștințele necesare. Exact la acest punct intervine ajutorul oferit de fasttrackit.org.

În cazul în care ești îngrijorat de faptul că nu vei putea face foarte ușor trecerea de la un alt domeniu de activitate la IT, află că aptitudinile de care ai nevoie nu sunt excesiv de solicitante. Conform celor de la FastTrackIT, vârsta la care începi să faci cursuri de programare este irelevantă. Trebuie să ai doar cunoștințe elementare de operare PC, să știi limba engleză la nivel mediu, să ai gândire logică și analitică, să fii atent la detalii și să ai într-adevăr dorința de a acumula tot mai multe cunoștințe.

Ce poți obține de pe urma unor cursuri de programare?

Indiferent dacă treci de la un alt domeniu la IT, ori dacă lucrezi deja în acest segment și vrei să te specializezi, vei avea parte de numeroase beneficii de pe urma cursurilor de programare. Câteva dintre acestea ne-au enumerat chiar specialiștii FastTrackIT, în cele ce urmează:

  • Un set de cunoștințe tehnice solide. Mulți spun că practica bate în majoritatea cazurilor teoria, însă fără un set de cunoștințe de bază șansele de reușită sunt considerabil reduse în orice domeniu. În special când vine vorba de segmentul IT, cunoștințele tehnice reprezintă temelia pe care se va consolida ulterior o carieră de succes. Cursurile de programare – și nu doar acestea – disponibile prin intermediul platformei FastTrackIT te vor ajuta să îți găsești mult mai ușor un loc de muncă în acest domeniu, sau chiar să te specializezi în cazul în care lucrezi ca freelancer.
  • Inițiere în IT, dar și sprijin pentru obținerea unui job în domeniu. Pregătirea pentru un interviu nu este niciodată ușoară, mai ales pentru o persoană care nu a mai avut deloc tangențe cu un anume domeniu de activitate. Procesul de angajare, implicit interviul și chiar CV-ul pentru domeniul IT se supun anumitor standarde, iar cu ajutorul echipei fasttrackit.org atingerea acestora devine posibilă de fiecare dată.
  • Cunoștințe suplimentare despre piața IT. Chiar și neinițiații în acest domeniu pot să obțină, alături de cunoștințele tehnice specifice, detalii suplimentare despre cum acționează și funcționează piața IT. Mai exact, oricine va putea afla ce așteptări au de la viitori angajați companiile IT renumite, cerințele necesare pentru a ajunge în top, dar și multe alte lucruri despre tot ceea ce implică acest sector de activitate.
  • Oportunități de angajare în domeniu. Cei care optează pentru cursuri de programare de la FastTrackIT au parte și de șanse mai bune de angajare în domeniu. În funcție de nivelul de pregătire și de rezultatele obținute, CV-urile cursanților sunt trimise către diverse firme partenere ale FastTrackIT, tocmai pentru ca eforturile celor ce susțin cursurile să primească și o recompensă mai rapidă.

Având în vedere toate aceste beneficii și ținând cont de profesionalismul și experiența de care dau dovadă experții FastTrackIT, oricine poate opta pentru cursuri de programare care îl pot aduce cu un pas mai aproape de o carieră de succes în IT. Doritorii trebuie să facă un singur lucru – să contacteze experții folosind următoarele date:

FastTrackIT

Strada Observatorului 90, Cluj-Napoca

Telefon: 0731254733 sau 0771173993

Email: contact@fasttrackit.org