Coronavirusul își face loc și la cuplul regal a Suediei. Prințul Carl Philip și soția lui, prințesa Sofia, au fost diagnosticați cu COVID-19. Se simt bine, dacă ținem cont de circumstanțe, a precizat serviciul de presă al Casei Regale.

Cuplul regal suedez care prezintă simptome uşoare de gripă, a intrat în carantină, iar cei doi fii ai acestora sunt în autoizolare din pricina COVID.

Ca urmare a acestui diagnostic, vor fi testați pentru coronavirus și regele Carl Gustaf, care are 74 de ani, regina Silvia, precum și prințesa moștenitoare Victoria și soțul ei.

Nu se știe deocamdată cum s-a infectat cuplul princiar.

Prinţul Carl Philip al Suediei, duce de Varmland, este al doilea copil şi singurul fiu al regelui Carl al XVI-lea Gustaf al Suediei şi al reginei Silvia. Născut Prinţ Moştenitor al Suediei, el a deţinut acest titlu şi prima poziţie în ordinea succesiunii la tron timp de şapte luni, până la schimbarea Legii Succesiunii, prin introducerea sistemului primogeniturii absolute. De atunci, el a pierdut prima poziţie în favoarea surorii sale mai mari, Victoria, care a devenit Prinţesă Moştenitoare. Acum, este al patrulea în ordinea succesiunii la tron.

Zilele trecute, prințul Carl Philip, în vârstă de 41 de ani, era menționat într-un top al celor mai sexy membri ai familiilor regale, un clasament întocmit de cititorii revistei „People” unde locul 1 este ocupat de prințul Harry.

Citeste si...
Guvernul Orban lucrează la elaborarea unei OUG pentru coronavirus