Parcul IOR din Capitală a prins viață în week-end cu ocazia Cupei Techir Titan. Lacul a fost animat ore bune de tineri care s-au întrecut cu ajutorul caiacelor, pe apă, iar alţii au încercat pentru prima dată standup paddle boarding. Un sport care strânge an de an tot mai mulţi pasionaţi. Multiplul campion la gimnastică, Marian Drăgulescu a încercat şi el experienţa standup paddle. A fost fascinat din prima secundă!

Să-ţi păstrezi echilibrul şi să ai poftă de distracţie, e tot ce-ţi trebuie când te hotărâşti să-ncerci experienţa standup paddle boarding. Astăzi, adunarea s-a dat în parcul IOR din Capitală, unde a avut loc o competiţie nautică.

Multiplul campion la gimnastică, Marian Drăgulescu s-a urcat pentru prima dată pe o asftel de placă.

Şi pentru că au fost scoase la apă şi caiacele, l-am găsit printre pasionaţii de sport şi pe Florin Popescu, un canoist român, multiplu campion, laureat cu aur şi bronz la Sydney, Australia în anul 2000.

Chiar dacă mulţi dintre concurenţii care au încercat experienţa standup paddle boarding sunt începători, nimeni nu a căzut în apă însă s-au lăsat cu greu daţi jos de pe plăci pentru că sportul i-a fascinat pe toţi.