CUPA DAVIS ROMANIA-ISRAEL. Adrian Ungur îl va înfrunta pe Bar Tzuf Botzer, vineri, de la ora 13:00, la Sala Transilvania din Sibiu, în primul meci de simplu al întâlnirii ROMANIA-ISRAEL, contând pentru turul I din CUPA DAVIS, Grupa I valorică a zonei Europa-Africa.

programcupadavis_1425496352_86054400

CUPA DAVIS ROMANIA-ISRAEL. Al doilea meci de simplu îi va opune pe Marius Copil și principala rachetă a oaspeților, Dudi Sela. Sâmbătă, de la ora 15:00, este programat meciul de dublu, între perechile Florin Mergea / Horia Tecău și Jonathan Erlich / Edan Leshem. Duminică, de la ora 13:00, Adrian Ungur îl înfruntă pe Dudi Sela (13:00), iar Marius Copil va juca ultimul meci de simplu contra lui Bar Tzuf Botzer. Meciurile se văd LIVE VIDEO pe TVR 2 şi TVR HD.

CUPA DAVIS ROMANIA-ISRAEL. România a învins Israel în toate cele trei confruntări din Cupa Davis, dar acestea au avut loc în urmă cu foarte mult timp. În 1962, România se impunea cu 4-1 la București, în primul tur al competiției (zona Europa), în 1969 tricolorii învingeau cu 5-0, tot la București, în sferturile Zonei B din Europa, iar în 1971, la Tel Aviv, România se impunea din nou cu 5-0, tot în sferturile Zonei B.

CUPA DAVIS ROMANIA-ISRAEL. Învingătoare meciului ROMANIA-ISRAEL va accede în turul al doilea din Grupa I, Zona Europa-Africa, iar echipa care va pierde va merge la barajul turului 1 al Grupei I, adversară fiind una dintre reprezentativele Sloveniei sau Slovaciei.

Citeste si...  Afişul ANAF care îi înfioară pe toţi comercianţii.