De obicei, statiile de calcat au preturi care pentru multi oameni pot parea prohibitive, insa exista si situatii in care le poti achizitiona cu reduceri masive, de pana la 50%.

Este si cazul modelului resigilat Vaporella Silence Friendly 8.85, care acum poate fi al tau pentru numai 769 de lei, in loc de pretul obisnuit de 1.539 de lei. Vorbim despre un produs resigilat, insa care nu este cu nimic mai prejos decat unul nou-nout, atat din punctul de vedere al performantelor, cat si al aspectului.

Aceasta statie de calcat are talpa din aluminiu, o putere de 2.050 W, o capacitate a rezervorului de 1,2 litri si o presiune a aburului de pana la 5 bari. Acest dispozitiv performant dotat cu generator de abur si boiler asigura calcatul intr-un confort total si cu rezultate optime.

Aburul este ajustabil, ceea ce te asigura ca nu vei deteriora niciun tip de material sau haina, din cauza unei eventuale intensitati prea mari a acestuia. In cazul in care lucrezi cu o anumita tesatura care nu suporta aburul, poti folosi si functia de fier uscat.

Pentru a veni in ajutorul tau, aceasta statie de calcat este dotata cu un indicator al nivelului apei din rezervor. Astfel, vei sti mereu cand trebuie sa adaugi apa si nu vei fi niciodata luat prin surprindere in timpul procesului de calcare.

Pe langa toate acestea, trebuie precizat ca modelul Vaporella Silence Friendly 8.85 dispune si de un timp foarte redus de incalzire, de maximum 3 minute. Iata, in continuare, care sunt principalele caracteristici ale acestei veritabile solutii minune in domeniul calcatului:

1. Abur nelimitat. Aceasta statie de calcat are un sistem de umplere continua, care permite calcatul pentru perioade lungi, fara pauze. Mai mult decat atat, rezervorul transparent te ajuta sa iti gestionezi mai bine aceasta activitate;

2. Boiler de inalta presiune. Aburul produs in interiorul cazanului este eliberat cu putere maxima, ceea ce inseamna ca reuseste sa penetreze mai rapid fibrele materialului hainelor. Astfel, ai garantia unui calcat mai rapid, care da rezultate chiar si in cazul unor straturi multiple de tesaturi, cum ar fi fetele de masa ori tesaturile subtiri;

3. Calcat silentios. Mai silentioasa cu pana la 4 decibeli decat modelele precedente, aceasta statie de calcat isi dovedeste inca o calitate foarte ceruta si apreciata de catre cumparatori. Prin urmare, o poti folosi la orice ora, fara riscul de a deranja pe cineva si beneficiind de aceleasi performante maxime;

4. Maximum de rezultate cu minimum de efort. Nu in ultimul rand, functionalitatile oferite de aceasta statie de calcat iti garanteaza un confort maxim al mainii si rezultate fara cute si fara cusur. Mai exact, vorbim despre talpa din aluminiu, care asigura distribuirea uniforma a caldurii, ecartamentul ridicat, care face intregul proces mai usor, si tehnologia Vaporella, cu gaurile concentrate la varf, pentru netezirea mai usoara a cutelor.

Daca vei comanda acum statia de calcat Vaporella Silence Friendly 8.85 de pe site-ul Polti.ro, vei beneficia de transport gratuit si livrare in maximum 3-4 zile.

Citeste si...
Brad Pitt se IUBEȘTE cu o altă actriță faimoasă!