Cei care pariază au acum la dispoziție varianta platformelor online, ce le oferă acestora o mulțime de evenimente din diferite sporturi. Indiferent de activitate (fotbal, tenis, baschet, handbal, eSports etc),  site-urile de pariuri online generează o ofertă pe lângă care pasionații pariurilor sportive nu pot trece nepăsători: cote foarte bune, pagini cu o interfață user-friendly, adaptabilitate pe smartphone și tabletă, iar această listă de beneficii poate continua.

Pentru un parior obișnuit până acum cu agențiile stradale, mutarea în online a activității sale poate fi una cât se poate de inspirată. Însă fiind pus în fața unei liste generoase cu agenții de pariuri online, acesta are nevoie de cele mai importante criterii, ce trasează o limită foarte clară între o site serios și unul cu servicii discutabile. Iată care sunt unele dintre cele mai importante astfel de criterii:

 

1.   Oferta cu evenimente sportive

Primul criteriu de care trebuie sa fii interesat, atunci cand cauti o agentie de pariuri online, este oferta cu evenimente sportive. Fie ca pariezi pe fotbal, fie ca vrei sa plasezi un bilet pe meciurile din NBA (vezi pariuri la baschet aici), o agentie online foarte buna iti ofera mai multe optiuni per eveniment: număr de goluri, număr de cartonașe, handicapuri, cine marchează, scor la pauză și scor la final etc Cu cât lista de opțiuni de pariere este mai diversificată, cu atât tu ai mai multe sanse de a pune mai multe evenimente pe acelasi bilet.

 

2.   Cotele oferite la evenimente sportive

Daca pana acum nu mai pariat decat in agentii stradale, trecerea catre digital incepe cu gasirea unei platforme menite sa iti ofere cote de care sa fii multumit. Valoarea cotelor reprezintă un criteriu-cheie pentru alegerea unei agentii de pariuri online. Iata un singur exemplu: in cazul pariurilor pe evenimente sportive din baschet, o casă de pariuri online atractiva poate oferi cote de cel puțin 1.90-1.90 (total puncte / total game-uri sau handicap puncte / handicap game-uri). Insa poti gasi si oferte de pariere online pe baschet, ce propun (pentru aceleasi evenimente sportive de mai sus) cote de cel puțin 1.80-1.80. Asadar, inainte de a trece la realizarea unui cont online pe un site de pariuri, verifica si listele de cote, la care poti avea oricand acces gratuit.

Citeste si...
COŞMAR pentru Cristi Borcea la Poarta Albă.

 

3.   Suportul oferit clienților

Comunicarea pe care o poti avea cu reprezentantii site-ului de pariuri este foarte importanta. Nu putine sunt exemplele in care poti cauta un raspuns prompt, privind o anumita nelamurire pe care o ai. În cazul în care ai o problemă cu efectuarea unei plăți, sau ești curios în privința unor informatii suplimentare despre un anumit eveniment sportiv, vrei sa obtii acestei informatii  în cel mai scurt timp posibil. O agenție online de pariuri deschisa catre comunicare le pune la dispoziție clientilor mai multe opțiuni de support: mail, telefon, chat online.

Consultă cu atenție ofertele pe care agențiile online de pariuri le pun la dispoziția userilor și joacă responsabil, indiferent de tipul pariului ales!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.