Dacă este vorba despre lideri ai PSD, scandalul Ponta – DNA se vede aproximativ la fel din orice loc  din aceasta lume.
 
ioan-mircea-pascu
 
 
Coordonatele punctajului de partid sunt aceleaşi: PNL e de vină, justiţia lucrează pentru Opoziţie şi preşedinte, problemele penale pot fi ignorate pentru că Guvernul Ponta a luat măsuri populare.
 
La fel stau lucrurile şi în cazul vicepreşedintelui Parlamentului European Ioan Mircea Paşcu. Acesta afirmă că, la fel ca în cazul ruperii USL, pisica moartă e în curtea liberalilor.
 
„Cred ca, in actuala criza politica, problema principala a ‘noului PNL’ este exact aceeași ca atunci când a spart USL-ul: sa nu fie perceput de electorat ca a inițiat demersul!? Ori, acest lucru nu le-a reușit nici atunci, fiind taxați de electorat la euro-alegeri, după cum nu le va reuși nici acum, mai ales ca anunțul a venit de la Cotroceni, care nu a ascuns nicio clipa ca dorește schimbarea actualei majoritați parlamentare.
 
Sigur, putem înțelege ca provocarea acestei crize are drept scop tactic stoparea măsurilor extrem de populare luate de guvern, ca si mascarea unui eventual eșec al mult trâmbițatei moțiuni de cenzura! Dar cu ce preț strategic pentru tara ? Cu prețul destabilizarii tării? Numai de o criza politica nu are nevoie Romania in acest moment!”, a scris europarlamentarul PSD pe Facebook.
Citeste si...
ANALIZA privind alegerile prezidentiale: In iulie, sondajele de opinie il dau pe Ponta cu zece procente in fata lui Iohannis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.