Este o vedeta de talie mondiala, insa tot un copil se vede. Inna inca nu a ajuns sa se gandeasca la momentul in care isi va intemeia o familie si spune ca mereu a fost mai… “intarziata”.

61577364

Cantareata a sustinut recent un concert la Istanbul si a fost asaltata efectiv de fani. Artista se bucura de un succes rasunator in toata lumea si spune ca inca nu se vede “la casa ei”.

Pe scena, Inna da tot ce poate, iar fanii sunt in extaz atunci cand apare. Are si ea emotii pentru ca este o profesionista si vrea ca totul sa mearga perfect.Nu la fel stau lucrurile si in viata personala. Artista inca nu a “pus la punct” detaliile despre clipa in care va deveni sotie si mama.

61577367

“In primul rand, daca m-as marita sau daca as avea un copil, ar fi imatur pentru mine! De cand eram mica, fata de colegele mele din scoala, eram mai copilaroasa. Asa ca, eu chiar daca mai am un pic si fac 28 de ani, sunt un pic mai intarziata! M-as simti ca un copil cu un copil. Nu as putea sa ma casatoresc si nici sa am grija de un copil deocamdata!”, a declarat Inna pentru emisiunea “La Maruta”.

Citeste si...  Inna, insotita peste tot de o frumoasa blonda. Vezi despre cine este vorba