Noapte de coşmar pentru Daniel Ionaşcu! Cunoscutul avocat a fost implicat, luni, într-un grav accident de circulaţie pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Apărătorul lui Cristian Pomohaci şi al altor vedete autohtone a fost băgat urgent în sala de operaţie după ce a suferit mai multe contuzii la cap şi şi-a fracturat antebraţul. Avocatul este îngrijit de medicii de la Spitalul Floreasca.

Daniel Ionașcu şi-a dat seama încă odată că cineva acolo Sus îl iubeşte. Avocatul, care se află în aceste momente operaţie, în urma unui accident grav de circulație a suferit o fractură deschisă a antebraţului, motiv pentru care este operat de dr. Ioan Lascăr, fostul şef al Clinicii de Chirurgie Plastică şi Microchirurgie de la Spitalul Floreasca. Daniel Ionașcu a suferit şi mai multe leziuni în zona capului, dar este conştient. Accidentul s-a petrecut pe Autostrata A1, la km 32. Din primele informații, mașina ar fi suferit daune importante.

Citeste si...  Accident grav în Capitală

Daniel Ionașcu este un obişnuit al televiziunilor, unde apare frecvent în cadrul unor emisiuni-tabloid. Daniel Ionașcu a fost avocatul lui Cristian Pomohaci și a dezbătut și subiectul divorțului dintre Maria Constantin și Marcel Toader, fiind de partea cântăreţei de muzică populară.