Sport

Cum se poate gestiona bugetul în pariuri pe tenis?

Sunteți pasionați de pariurile sportive? V-ați dori să aflați mai multe informații utile despre acestea astfel încât să fiți și mai norocoși decât sunteți? În acest articol vă vom vorbi despre pilonul principal pentru orice parior, dar mai ales pentru un parior de tenis. Fără îndoială, gestionarea bugetului este un aspect fundamental al pariurilor sportive. Totodată, atunci când vorbim despre pariuri pe tenis, este important să citiți zilnic biletul zilei tenis.

Cum puteți gestiona bugetul pentru a paria cu succes pe tenis?

NU există o singură metodă privind gestionarea bugetului. Există cea mai bună metodă de gestionare a bugetului vostru de pariuri. Din acest motiv, vom dezvălui în cele ce urmează trei tipuri de metode de gestionare a bugetului destinat pariurilor sportive. Cu toate acestea, fiecare tip de metodă de gestionare este recomandată pentru un nivel diferit de pariere (începător, intermediar și avansat).

Începător – Miza fixă ​​(1 unitate)

Începător – Miza Fixă

Prima metodă de administrare a bugetului se numește Fixed Stake (Miză Fixă). Această metodă este indicată pentru începători, deoarece nu este necesar să vă faceți griji cu privire la suma care va fi pariată la fiecare pariu.

Pentru început, împărțiți bugetul vostru în 100 de unități, de exemplu: dacă avem un buget de 100 de euro, valoarea fiecărei unități va fi de 1 euro. Și veți paria mereu aceeași sumă, adică 1 unitate pe pariu.

Care sunt avantajele gestionării bugetului cu Miză Fixă?

Evitați pariurile plasate din impuls care vă pot compromite bugetul de pariuri;

Variațiile puternice ale bugetului sunt minime;

Pariuri cu Valoare Așteptată (Expected Value) + creștere lentă, dar constantă;

În plus, cel mai important este că pariorul care începe să parieze pe tenis, poate face mai multe pariuri, să cunoască piața, turneele și jucătorii, fără a avea un risc ridicat de distrugere a bugetului.

Intermediar – Miză Variabilă (3 unități)

Cea de-a doua metodă de administrare a bugetului se numește Miză Variabilă de 3 unități. Această metodă este indicată pentru pariori intermediari, deoarece valoarea fiecărui pariu este definită de Expected Value (Valoarea Așteptată) și de creșterea pariului, adică cu cât valoarea așteptată este mai mare, cu atât este mai mare cantitatea de unități pariate.

Tot acum, vom împărți bugetul avut în 100 de unități, de exemplu: dacă aveți un buget de 200 de euro, valoarea fiecărei unități va fi de 2 euro.

Dacă folosiți această metodă, va trebui să lucrați cu 3 unități, folosind 1 unitate pentru pariuri EV(cu valoare așteptată) mici, 2 unități pentru pariuri EV medii și 3 unități pentru pariuri EV mari.

Avansat – Miză Variabilă (5 unități)

A treia metodă de gestionare a bugetului se numește Miză Variabilă de 5 unități. Această metodă folosește același concept ca și exemplul precedent, cu toate acestea, divizarea mizei este mai complexă.

Tot acum, vom împărți bugetul avut în 100 de unități, de exemplu: dacă aveți un buget de 300 de euro, valoarea fiecărei unități va fi de 3 euro.

Dacă folosiți această metodă, vei lucra cu 5 unități, folosind 1 unitate pentru pariuri EV mici, 2 sau 3 unități pentru pariuri EV medii și 4 sau 5 unități pentru pariuri EV mari.

Punctul fundamental al gestionării bugetului cu miză variabilă este nepotrivirea cotelor și valoarea așteptată a pariului.

Prin urmare, pariorul cu experiență pe piață, ar trebui să știe câte unități să parieze pe fiecare meci, pe baza analizei sale despre cote și valoarea așteptată a pariului.

Acum că ai citit articolul nostru despre cum să îți gestionezi bugetul, te sfătuim să pariezi cu și mai mare încredere pe meciurile sau jucătorii care îți plac, nu înainte de a citi ponturile la pariuri oferite gratuit de tipsteri cu experiență în acest domeniu. Aceste ponturi te vor ajuta să-ți faci o idee despre cum ar trebui să pariezi pentru a avea și mai mult succes la pariuri. Nu uita că, cu cât te vei informa mai mult, cu atât vei reuși să plasezi pariuri și să obții profit. Mult succes îți dorim!

blank