Valentine’s Day se apropie cu pași repezi.Dacă ești în pană de idei sau dacă ai o iubită sau, de ce nu, un iubit, mai pretențios pretențioasă, noi îți oferim o idee cu care sigur reușești să-i dai pe spate și, mai mult, se vor simți cu adevărat răsfățați!

Hotelul de 5 stele Marshal Garden, situat înburicul Capitalei, în Dorobanți, le-a pregătit îndrăgostiților o super ofertă de Valentine’s Day. Patronul, Ion Antonescu, împreună cu echipalui, au gândit, pentru cupluri, 3 pachete ce pot fi achiziționate în perioada 14-17 februarie.

Pachetul de 600 lei îți oferă cazare încameră Dublă Superior și ai următoarele servicii incluse: o noapte de cazare în cameră decorată cu petale de trandafiri, vin spumant în cameră și cină, iar a douazi îți oferă și micul dejun alături de jumătatea ta. Camera dublă Superior dispune de aceleași facilități ca și camera dublă standard, spațiu  vâ dă o identitate proprie determinată de design-ul extravagant, de mobilierul unicat, de suprafețele vi de jocul de lumini.

Cum să-ți surprinzi jumătatea de Valentine’s Day!

La cel de-al doilea pachet, de 900 Lei, ai aceleași serviciii ncluse ca la pachetul de 600 de lei, cu excepția că sunt două nopți de cazare. Cel de-al treilea pachet, de 1200 Lei, include 3 nopți de cazare în cameră decorată cu petale de trandafiri, unde vei găsi vin spumant. Desigur, cina și micul dejun sunt și ele incluse.

Echipa hotelului Marshal Garden a gândit și câteva meniuri speciale pentru îndrăgostiți. Astfel, ai mai multe opțiuni pentru cina îndoi.

ANTREURI

Tartar de vită
sau
Creveți cu sparanghel
sau
Somon fume

FEL PRINCIPAL
Butterfish la grătar
sau
Mușchi de vită la grătar
sau
Piept de rață “Marshal”

GARNITURĂ
Cartofi cu rozmarin
sau
Piure de cartofi cu trufe
sau
Legume la grătar

SALATĂ
Salată verde cu lămâie
sau
Salată de murături

DESERT
Parfait de alune cu sos de ciocolată
sau
Tiramisu

Citeste si...  Un ANGAJAT şi-a bătut PATRONUL până l-a băgat în comă.

BĂUTURI
Apă minerală carbo gazoasă / plată, 1 sticlă de vinroșu, pentru 2 persoane – Tohani Cafea / Cappuccino

Un meniu include: 1 antreu, 1 fel principal, 1 garnitură, 1 salată, 1 desert, Apămineralăcarbogazoasă/plată, Cafea/Cappuccino, 1 sticlă de vin roșupentru 2 persoane – Tohani

Cum să-ți surprinzi jumătatea de Valentine’s Day!

Restaurantul hotelului, situat la etajul 6, uimește prin poziția sa excepțională, care oferă o priveliște uluitoare asupra orașului. Iar frumusețe al locului este amplificată de plăcerea pe care o produc preparatele gustoase și serviciul impecabil. Restaurantul are o atmosferă particulară, creată de jocul îndrăzneț de lumină și culoare. Având că sursă de inspirație picturi celebre și explorând valentele oferite de sticlă, au fost create vitralii unice, destinate special acestui loc.

Hotelul dispune de 63 de camere și apartamente spațioase care oferă oaspeților întreg confortul: camere duble Standard de 25 mp, camere duble Superior de 30 mp și camere Deluxe de 45mp. Fiind mult mai mare, camera Deluxe dispune de un dormitor și un living, fără perete despărțitor între acestea.

Atât camerele standard cât și Superior sau apartamentele, dispun de cartelă magnetică pentru acces, climatizare, detectoare de fum, cablu TV cu canale în aproape toate limbile, telefon încameră șiîn baie, acces gratuit la internet wi-fi, TV / monitor LED diagonală 81 cm, uscător de păr/ priză pentru apărat de bărbierit, produse cosmetice în baie, halat și papuci de baie, pături mari cu saltele confortabile, lenjerie de cea mai bună calitate, mini bar, casetă de valori.

Cu ce se diferențiază acest hotel? Iată doarcâteva lucruri pe care le găsești la Hotel Marshal Garden:

– Accesul direct pe balcon, fiecare cameră având astfel propria zonă pentru fumători
– Baia cu pereți din sticlă și cu acces separat pe balcon, realizând aerisire an aturală
– Spațiul deosebit de generos
– Lumina naturală din abundență
– Patul îmbrăcat într-o țesătură bogat colorată, special creată de un renumit designer