Plăceri simple de care am uitat cu toţii

happy_couple

Lumea agitată în care trăim ne face să uităm de micile plăceri ale vieţii, ajungem să ne plafonăm şi să uităm complet de ceea ce ne face cu adevărat fericiţi. Haideţi să ne amintim împreună care sunt lucrurile care ne-ar putea transforma o zi normală într-una extraordinar de frumoasă.

Cafeaua de dimineata Pe langa trezitul de dimineata, care este cel mai mare dusman al celor care muncesc zi-lumina, ceasca de cafea te poate ajuta sa visezi si sa te gandesti intr-un mod pozitiv la ceea ce urmeaza in ziua respectiva. Cele 20 de minute de dimineata iti pot transforma complet ziua intr-un zambet larg si sincer.

Traseul Drumul spre serviciu sau dinspre locul de munca spre casa te poate ajuta sa-ti limpezesti mintea si sa fi eficienta toata ziua sau pur si simplu sa uiti de stresul de care au avut parte in ziua respectiva.

Râsul Nu subestima puterea unui ras cu pofta. Daca reusesti sa razi pana te tii cu mainile de stomac, te poti elibera de stres, poti avea parte de un somn linistit si iti poate construi un sistem imunitar de neinvins.

Un loc linistit Cu siguranta ca treci prin locuri publice fara macar sa-ti dai seama. O banca in parc sau scarile unei cladiri pot deveni cele mai relaxante zone pentru a merita o oprire si a privi pur si simplu la oamenii de pe strada, numai pentru un moment.

Melodiile preferate Ascultarea melodiilor preferate te poate relaxa si iti poate creste imediat eficienta in activitatile pe care le ai de indeplinit.

Familia si prietenii Foloseste tehnologia intr-un mod productiv. Un simplu apel catre persoanele dragi iti poate oefri confortul de care nici nu-ti dadeai seama ca ai nevoie.

Poftele Fie ca e vorba de inghetata, de guma de mestecat sau de alte lucruri pe care iti face placere sa le mananci este in regula sa-ti iei o pauza pentru un moment dulce. In loc sa te simti vinovata, savureaza si iubeste fiecare inghititura- meriti!

Apusul Este ceva in linistea apusul care iti ofera echilibru interior. In timp ce unii dintre noi se grabesc sa-si termine sarcinile de la serviciu sau servesvc cina, planeta ne ofera un mare cadou – un moment de pura si frumusete rara.

Citeste si...  Dragnea a uitat de hernie si îsi reia turneul electoral