Cum sa realizezi cel mai tare selfie.
Cum sa realizezi cel mai tare selfie.

Moda momentului in special pe retelele de socializare, sunt selfie-urile sau autoportretele asa cum le stim cu totii. Din pacate, cei care aleg sa faca selfie-uri nu stiu cum se face un adevarat un selfie astfel incat sa nu devii penibil. Exista pe retelele de socializare foarte multi indivizi care fac astfel de poze si se fac de ras, in loc sa fie laudati de prieteni. 

Iata cateva sfaturi pentru a realiza un selfie de exceptie:

1. Locul si ocazia
Trebuie sa alegi un loc perfect atunci cand faci un selfie. De exemplu o petrecere este un moment bun pentru a face o poza. Trebuie sa ai mare grija atunci cand faci un selfie in camera ta, mai intai sa fi atent la curatenie si tot ce se mai afla prin jurul tau. Daca nu esti atent la detalii privind locatia unde realizezi selfie-ul si in special ocazia, risti sa devii penibil si sa primesti doar mesaje negative.

2. Lumina
Trebuie sa fii atent la lumina in momentul in care realizezi un selfie. Cel mai bine este sa pozezi dimineata cand soarele rasare si sa fie in fata ta ca sa iti lumineze fata. Cele mai bune poze se realizeaza la lumina zilei.

3.  Scoate in evidenta partile de care te mandresti
Incearca de fiecare data sa scoti in evidenta partile corpului cu care te lauzi. In cazul fetelor, incercati sa folositi un machiaj care sa va stea bine.

4. Pozeaza cat mai natural
Ca sa nu devii penibil pozeaza cat mai natural. Mai ales atunci cand alegi sa tuguiezi buzele devii penibil. Cele mai reusite selfie-uri ies atunci cand arati foarte natural si in largul tau.

 

Citeste si...
A vrut sa faca un SELFIE SPECTACULOS, dar a sfarsit intr-un mod tragic.