Aurul a fost întotdeauna considerat cel mai prețios dintre metale. De la civilizațiile antice și până în vremurile moderne, acest metal a fost folosit ca un simbol al statusului și al frumuseții. Aurul este îndrăgit de lumea întreagă și pe bună dreptate: aurul galben este clasic, versatil, calm și fermecător.

Cerceii de aur se află printre accesoriile pe care orice femeie le are în garderobă. Cerceii de aur adaugă strălucire și eleganță oricărui stil, indiferent de modelul și forma care ți se potrivesc.

Una dintre întrebările pe care și le pun fashionistele este: ce culoare să aibă ținuta pentru ca cerceii de aur să se potrivescă cel mai bine?

Se știe că aurul adaugă un strop de fascinație oricărei ținute. Pentru a scoate în evidență strălucirea și patina cerceilor de aur, se recomandă să-i porți cu nuanțe neutre. Clasica rochie neagră sau albă poate fi dusă la un nou nivel de eleganță cu o pereche superbă de cercei de aur.

Ținutele de culoarea pietrelor prețioase se asortează, de asemenea, cu aurul bijuteriilor. Alege nuanțe mai închise de pietre prețioase cum ar fi roșu-burgund, verde-smarald și nuanțe închise de albastru sau mov. Purtarea acestor culori vor scoate în evidență, cu siguranță, cerceii de aur.

Aurul complimentează, de asemenea, și pastelurile sau alte nuanțe mai calme. Dacă ai decis să porți cercei de aur la o ținută în culori pastelate, alege un model delicat cum ar fi filigranul sau cerceii tip stud mici și strălucitori.

O altă întrebare excelentă este: în ce context este potrivit să port cerceii de aur?

Aurul este un metal care cere atenție și lasă o impresie plăcută privitorului. Evenimentele formale reprezintă momentul perfect pentru a-ți etala perechea preferată de cercei de aur.

Strălucirea aurului galben oferă ținutei tale senzația de lux, fiind alegerea cea mai bună în materie de cercei pentru momentele în care trebuie să te îmbraci formal.

Citeste si...
Un păr regenerat

Una dintre trăsăturile aurului este că are un aer romantic ce captează și atrage atenția privitorului. Ceva din strălucirea, delicatețea și căldura aurului ne duce cu gândul la cavaleri, iubirea adevărată și romantismul clasic. Pentru a capta acest sentiment, poartă cerceii de aur la ocazii speciale, poate la o cină aniversară sau la o primă întâlnire.

Crezi că poți să porți alte bijuterii împreună cu cerceii de aur? 

Aurul arată și se simte foarte bine, însă combinarea cu alte bijuterii poate fi dificilă.

Când vine vorba de bijuterii și pietre prețioase, cerceii din aur sunt ușor de ales. Aurul arată minunat cu aproape orice piatră, de la diamante translucide, safire și rubine până la onixuri întunecate și Piatra Lunei lăptoasă. Așadar, alege piatra prețioasă potrivită lunii tale de naștere sau pur și simplu de culoarea ta preferată și vei obține cea mai frumoasă pereche de cercei de aur.

Deși aproape orice altă bijuterie poate fi combinată cu aurul, în general nu este recomandat să accesorizezi cerceii de aur cu bijuterii făcute din alte metale. Aurul oferă o imagine curată și distinsă, iar adăugarea de argint sau alte metale poate strica această imagine. Pentru ocaziile speciale, alege un singur metal – aurul este o alegere excelentă.

Recent, a apărut un trend în modă care amestecă metalele în bijuterii. Dacă vrei să profiți de acest trend, ține minte că această combinație se potrivește stilului casual, relaxat, cum ar fi o ieșire în oraș cu fetele sau prânzul de duminică în familie. Pentru a combina culorile metalice când porți cercei de aur, începe cu unul sau mai multe lănțișoare de aur și adaugă alte rânduri din argint sau aur roz – cheia este suprapunerea.

 

Același principiu se aplică și brățărilor. Brățările de aur vor complementa foarte bine cerceii de aur, în timp ce alte nuanțe vor oferi un contrast interesant.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.