IT&C

Cum să nu iei țeapă când cumperi smartphone sau tabletă online

Dacă ți-ai propus sa eviti sfaturile unui operator și sa eviti mersul intr-uin magazin  magazin pentru a-ti cumpara un smartphone sau o tableta de pe un site de anunțuri, trebuie să știi câteva lucruri ca să eviți pierderea banilor. Unele lucruri sunt de bun-simț, altele sunt cunoscute abia când te-ai lovit de ele.
 
Marea problemă cu telefoanele si tabletele de pe site-urile de anunțuri, mai ales când nu le iei de la cineva care le aduce din afară în cutie și țiplă și, eventual, serviciu de mentenanță asigurat la vreun service GSM, e că telefonul e second-hand (sau third, forth hand, nu mai contează). Astfel, fie are daune de ordin fizic, fie de funcționare, în cele mai multe cazuri, deși poți da și peste telefoane și tablete impecabile, ținute în husă și sub folie. Cele din urmă nu sunt cele care ne interesează. 
 
Cum să nu iei țeapă când cumperi smartphone sau tabletă online
 
Când găsești un gadget la un preț foarte bun, fie e defect, fie acea persoană are nevoie de bani. Unii aleg să-și vândă telefoanele după una sau mai multe luni ca să-și ia un model mai bun. Dincolo de garanția pe care ar putea-o avea vânzătorul la vreun service GSM sau magazin, ai mai jos o listă cu aspectele importante la care să fii atent. Cei care totusi doresc mai multe detalii si amanunte esentiale legate de acest subiect, le pot gasi pe site-ul playtech.ro
 
blank