In momentul in care esti indragostita pana peste cap de un barbat, iti este greu sa nu te gandesti la el. Trebuie totusi sa nu faci o obsesie, pentru ca vei avea de suferit.

Cum-sa-nu-devii-obsedata-de-un-barbat--Trucuri-care-te-vor-ajuta-sa-l-scoti-din-mintea-ta-
Este atat de simplu sa te indragostesti, dar este atat de dificil sa gandesti obiectiv. Recunoaste, este suficient ca el sa te priveasca o singura data sau sa para interesat de tine, iar tu nu vei face altceva decat sa te gandesti la momentul in care va veti intalni.

Iata patru sfaturi care te vor ajuta sa iti iei gandul de la un barbat:

1. Nu il urmari pe platformele sociale

Daca te intereseaza viata lui, in mod sigur il ai la prieteni pe Facebook, Twitter, Instagram sau alte platforme sociale, dar nu iti va face deloc bine daca il urmaresti la fiecare pas.

Probabil in sinea ta te gandesti ca nu strica deloc sa petreci cateva minute pe profilul lui, dar vei observa ca, in timp, acest obicei se va transforma in obsesie si vei petrece ore in sir analizand pozele lui. Din nefericire, daca continui sa il urmaresti pe platformele sociale, nu vei face altceva decat sa iti alimentezi obsesia pe care o ai pentru el si vei ajunge in punctul in care te vei rupe complet de realitate.

2. Incearca sa iti petreci timpul in compania altor barbati

O alta metoda eficienta de a nu-ti crea o obsesie pentru un barbat este aceea de a-ti petrece timpul in compania altor barbati. Poate ca pentru tine el este cel mai frumos barbat din lume, dar trebuie sa incetezi sa mai crezi asta. Iesi la cat mai multe intalniri si incearca sa abordezi subiecte diferite, in acest fel vei reusi sa te reorientezi.

In plus, nu vei rezolva nimic daca doar te vei gandi la barbatul pe care nu il vei avea niciodata. Totodata, specialistii sustin ca „obiectul” obsesiei poate fi si un barbat celebru, pentru ca in acest caz este mai putin periculos pentru psihicul tau din moment ce stii ca nu exista posibilitatea sa va intalniti in viata de zi cu zi.

3. Fa-ti timp pentru familie si prieteni

Una dintre cele mai bune metode de a-ti lua gandul de la cineva este aceea de a petrece timp in compania familiei sau a prietenilor. Inconjoara-te de persoane care te iubesc si implica-te in diverse activitati, in acest fel vei reusi sa uiti complet de barbatul care te-a facut sa suferi. Iubirea este cea mai buna terapie. Trebuie sa realizezi ca persoanele apropiate te pot ajuta sa te simti bine.

4. Gaseste-ti un hobby

Probabil este cea mai buna metoda de a uita complet de un barbat. Un hobby iti ocupa o buna parte din timp. Gandeste-te ce iti place sa faci si canalizeaza-ti toata energia in acea directie. In plus, poti intalni persoane care au acelasi hobby ca si tine. In plus, sunt sanse sa intalnesti si barbatul potrivit pentru tine sau sa-ti transformi hobby-ul intr-o afacere profitabila.

Citeste si...  Logodnica portarului Argentinei a luat-o în bot, la propriu!