Una dintre întrebările pe care şi le pun bărbaţii în momentul în care întâlnesc o femeie atrăgatoare este dacă va fi sau nu bună la pat. De exemplu, se spune că cele mai creative amante sunt femeile pricepute la dans. Însă există şi alte semne care le pot oferi bărbaţilor indicii preţioase în acest sens.

Potrivit antropologului Helen Fisher de la Universitatea Rutgers, SUA, există anumite lucruri care dezvăluie dacă o femeie este sau nu o amantă pricepută. Iată la ce trebuie să fiţi atenţi:

1. Sugerează mâncare exotică la cină
Feriţi-vă de femeile care la întrebarea ce vrei la cină răspunde: „Nu ştiu, tu ce ţi-ai dori?”. O astfel de reacţie sugerează că doamna sau domnişoara respectivă se încadrează în categoria iubitelor pasive. O femeie care ştie ce vrea şi răspunde concis chiar şi la o întrebare banală are şanse să fie creativă şi activă şi în dormitor. În general, amantele bune îşi asumă responsabilitatea pentru propriile plăceri.

2. Modul în care mănâncă
Priveşte cu atenţie cum manevrează mâncarea din farfurie. „Priveşte-o în timp ce foloseşte furculiţa. Se bucură de o mâncare bună? O savurează? Sau mănâncă repede, cu îmbucături mari? Dacă mănâncă încet atunci îi place să facă dragoste pe îndelete”, a dezvăluit Candida Royalle, producător şi fost star în filmele pentru adulţi.

3. Descoperă aroma de îngheţată care îi place
Poţi să-ţi dai seama dacă o femeie se potriveşte sexual sau nu cu tine comparând aromele pe care le preferă atunci când mănâncă îngheţată, spune dr. Alan Hirsch neurolog şi directorul Institutului de cercetări în domeniul gustului şi mirosului din Chicago. Astfel, femeile care preferă îngheţata cu gust de cafea se dovedesc a fi seducatoare şi sunt compatibile cu bărbaţii care savurează gustul îngheţatei de căpşuni. Iubitoarele ingheţatei de vanilie se potrivesc cel mai bine cu bărbaţii care preferă îngheţata cu alune şi ciocolată.

Citeste si...
Iohannis: Vom avea zile de doliu național

4. Vorbeste exact ca tine
Primul lucru la care trebuie sa se uite un barbat este sa vada daca posibila partenera vorbeste si face aceleasi gesturi ca el. In cazul in care comportamentul non-verbal al posibilei partenere se potriveste cu cel al barbatului cu care se intalneste atunci atunci si comportamentul sexual este congruent. Daca un barbat se misca mai incet iar femeia cu care se intalneste este precum o tornada, atunci cu siguranta ca si in pat se vor comporta la fel de diferit. In situatia in care el vorbeste despre un anumit subiect, iar ea il intrerupe pentru a intra intr-o zona diferita, exact acelasi lucru se va petrece si in dormitor cand vor realiza ca nu exista persoane mai diferite decat ei.

5. Stiu exact ce le place
„Femeile tinere nu se relaxeaza suficient pentru a avea un orgasm”, spune Fisher. In schimb, cele mai mature stiu ce le place si nu se sfiesc sa o zica. „Stiu ca daca vor sa aiba cat mai multe orgasme este mai bine ca barbatul sa stie excat ce are de facut”, puncteaza Fisher.

6. Modul in care saruta, dezvaluie daca este sau nu o buna amanta
„Modul in care saruta spune multe si despre cum fac dragoste”, a dezvaluit sexologul Ava Cadell. „Nu este vorba doar de felul in care isi foloseste buzele, trebuie sa utilizesi tot corpul atunci cand saruti. Daca isi utilizeaza mainile in timp ce isi impinge sanii in tine in timp ce gem si suspina va fi o amanta nemaipomenita”, a punctat Cadell.