Atunci când au nevoie de un site nou sau de servicii de redesign al site-ului web curent, cele mai multe persoane caută pe Google „agenție web design”, moment în care încep toate problemele, și asta pentru că există foarte multe firme web design și agenții care oferă servicii web design pe o piață deosebit de aglomerată.

Pentru că în rândurile care urmează, vom discuta despre cum puteți alege o agenție web design potrivită, prima etapă este una ușoară și evidentă. Dacă site-ul web al agenției pare demodat, este lent, pare înghesuit, este dificil de navigat sau nu este optimizat pentru dispozitivele mobile, atunci știți deja că cel mai bine ați face să căutați o altă agenție web design care respectă ultimele tendințe în web design. Dacă propriul site de prezentare nu este unul tocmai atrăgător, nu puteți avea încredere în acea agenție că ar putea proiecta și construi propriul site web care este atât de esențial pentru organizația pe care o dețineți sau pentru cauza pe care o susțineți.

După această primă etapă, puteți parcurge următorii pași care vă vor asigura că veți alege exact acea agenție web design care vă poate satisface nevoile și cerințele. Iată câteva aspecte-cheie pe care este bine să le lămuriți înainte de semnarea oricărui contract.

  1. Cât costă un site, care sunt cele mai actuale prețuri web design și ce primește clientul?

Ideal ar fi să optați pentru designeri web care oferă o gamă amplă de servicii web design cu prețuri fixe. Dacă nevoile personale vor depăși aceste opțiuni, o agenție web design cu experiență va avea capacitatea de a oferi soluții personalizate. Înainte de demararea proiectului de realizare site web sau de reproiectare site, asigurați-vă că știți care sunt prețurile, când trebuie să efectuați plățile, dacă vor exista costuri adiționale și la ce servicii vă puteți aștepta.

  1. Există termene agreate în toate etapele proiectării?
Citeste si...  Ce sandale de damă se poartă în vara lui 2017?

A avea un site web finalizat și gata de lansare este esențial pentru toate tipurile de afaceri. Dacă site-ul web nu este finalizat sau nu funcționează corect la data lansării, asta poate înseamna că ați investit în servicii de calitate îndoielnică și că în afară de banii deja pierduți, mai aveți și altele de pierdut. La prima sau la a doua întâlnire dintre client și agenție web design, trebuie pus la punct un plan de calendar pentru realizarea lucrărilor, chiar de la începutul proiectului și până la data de finalizare, respectiv lansare. Planificarea în etape convenite înseamnă că site-ul web va fi finalizat la timp și că va funcționa excelent.

  1. Site-ul va fi optimizat pentru motorul de căutare?

Sunt agenții web design care nu vor optimiza site-ul pentru motorul de căutare, la fel cum sunt și agenții care vor percepe un cost suplimentar semnificativ pentru realizarea acestei sarcini. Totuși, dacă ați ales o agenție web design potrivită, arhitectura sa de design se va încorpora automat în SEO. Dacă nu, veți achita servicii care nu răspund nevoilor personale, ceea ce nu va fi deloc rentabil.

În cele din urmă, trebuie să știți cine anume este responsabil de proiectarea site-ului. Unele agenții web design preiau comenzi, după care vor atribui sarcinile de realizare site web sau de redesign altor persoane. Asigurați-vă că alegeți o agenție web design care are proprietarea deplină asupra întregului proces. De asemenea, ar fi ideal să dispuneți de o echipă de proiectare dedicată, pe care o puteți întâlni înainte de semnarea contractului. Astfel, puteți fi sigur că procesul de creare site web este unul în permanență controlat, că există un șef de proiect care supraveghează proiectarea și fiecare etapă a procesului, lucrând îndeaproape cu o echipă dedicată de designeri.