Proprietara al unui brand de lenjerie de lux care livra produse Casei Regale britanice spune că a falimentat după ce regina Elizabeth a II-a a renunțat la contractul cu ea după ce a publicat o carte în care a menționat membrii Familiei Regale, scrie The Associated Press.

June Kenton, proprietara brandului de lenjerie de lux Rigby & Peller spune că a ajuns în pragul falimentului după ce a pierdut contractul cu Casa Regală din cauză că a scris o carte în care a dezvăluit detalii despre Palatul Buckingham.

Kenton a spus că Rigby & Peller și-a pierdut dreptul de a afișa stema regală pe produsele sale în 2016, după ce cartea sa ”Storm in D-cup” (n.r. Furtună într-o cupă D) a fost publicată. Ea susține că marea ei greșeală a fost să menționeze membrii Casei Regale în carte, deși spune că nu a oferit detalii intime despre aceștia.

Citeste si...  Raport DIICOT: Români, cărăuși de droguri

Ea a spus că niciodată nu discută despre ce se întâmplă într-o sală de probă, dar în cartea sa povestește despre prima întâlnire cu monarhul și emoția pe care a simțit-o când a fost invitată în dormitorul regal.

Kenton, în vârstă de 82 de ani, declară că a pierdut contractul cu Casa Regală și că regretă că „nu a fost destul de înțeleaptă” încât să omită să menționeze Familia Regală în autobiografia ei.