Vă numărați printre cuplurile care preferă să întrețină relații intime apelând mereu la poziția misonarului? Pentru ca rutina să nu se instaleze, condimentează puțin lucrurile și intensifică jocul sexual cu câteva trucuri.

Cu picioarele ridicate pe umerii partenerului
În timp ce bărbatul este deasupra ei, femeia stă întinsă, își contractă fesele și își ridică bazinul, stimulând foarte mult mucoasa perineului (regiunea dintre anus și organele genitale). Pe lângă aproprierea fizică dintre cei doi, poziția le permite partenerilor să controleze adâncimea și ritmul penetrării. Potrivit unui studiu recent, contactul intim este ceea ce le excită pe cele mai multe dintre femei. Și nu există nicio modalitate mai bună de a te uita în ochii partenerului decât punându-ți picioarele pe umerii lui.

Dacă nu vrei ca tu să depui efort
Femeia stă întinsă pe pat, cu picioarele apropiate, iar partenerul este deasupra ei. Această poziție este bună pentru când nu vrei să depui efort. Partenerul este cel care preia controlul, ținându-te de mâini și făcând mișcări lente.

Citeste si...  Cele mai bune pozitii pentru a ramane gravida

Pentru senzații intense
Stai întinsă pe marginea patului, cu picioarele la piept. În această poziție el îți prinde gleznele, împingându-ți în timpul penetrării picioarele spre piept. Când unul dintre voi începe să geamă, înseamnă că există un câștigător!

Dacă vrei să ai rapid orgasm
Așază-te pe canapea, cu picioarele depărtate. Partenerul stă deasupra ta, sprijinit în mâini și cu o pernă sub genunchi. În timpul penetrării, bărbatul poate să-ți ridice coapsele și să-ți mângâie vaginul. La început mișcările înainte-înapoi sunt lente, apoi cresc în intensitate. Cu această poziție ambii parteneri ajung la orgasm.

Penetrare în diagonală
Această poziție este recomandată bărbatului generos înzestrat. Femeia stă întinsă pe spate, cu picioarele lipite, iar partenerul se află deasupra ei, rotit pe-o parte, astfel încât corpurile să formeză un X. Sexologii spun că o penetrare în diagonală duce la o mai mare fricțiune, ceea ce ajută la obținerea oragasmului mult mai repede pentru ambii parteneri.