Life, Stiri

Cum poţi depista CANCERUL cu ajutorul DEGETELOR

Medicina a facut progrese imense, dar nimeni nu poate afirma ca bolile de care suferim vor disparea la un moment dat. Cancerul este a doua boala a secolului in care traim si stim ca a cunoscut o extraordinara extindere.

5450f2b3a7231_64462900

Intr-o lucrare publicata in jurnalul Medical Hypotheses (vol. 54, p 855), Manning trateaza subiecte precum boli ale inimii, cancerul la san, autismul si dislexia.

In cazul in care nivelul crescut de estrogen este cu adevarat de vina pentru boli, Manning crede ca pot fi identificate femeile cu un risc crescut de cancer de san. Acesta a intervievat 118 femei intr-o clinica de cancer la san, le-a masurat lungimea degetelor si a remarcat la ce varsta le-a aparut prima tumora. ” Nu stiu sa existe alte doua trasaturi sexuale care sa fie atat de stabile. Asta este ce face tehnica asta atat de interesanta”, a declarat Manning.

Un alt studiu din British Journal of Cancer, arata ca barbatii cu degetul aratator mai lung decat inelarul, sunt mai putin predispusi la cancerul de prostata. Lungimea relativa a primului si celui de-al treilea deget este stabilita inainte de nastere si se crede ca se refera la nivelurile de hormoni sexuali din uterul mamei la care este predispus fatul. Bebelusii expusi la mai putin testosteron masculin se pare ca au degetele aratatoare mai lungi.

Pe parcursul a 15 ani, cercetatorii de la Universitatea Warwick si de la Institutul de cercetare a cancerului (ICR), au adunat date despre lungimea degetelor a 1524 de pacienti cu cancer la prostata  si a 3044 oameni sanatosi. Oamenii cu degetul aratator mai scurt decat cel inelar au fost preponderenti.

blank