Adelina Pestrițu a adus pe lume, pe 3 august, o fetiță perfect sănătoasă, care a primit nota 10 la naștere! După ce s-a decis asupra numelui micuței și după ce a organizat deja și botezul, în avans, acum Adelina se gândește cum să dea jos kilogramele nedorite, pe care le-a acumulat în timpul sarcinii. Fiind o fire foarte organizată, vedeta preferă să-și facă planuri din timp, pe care să le urmeze cu exactitate, pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Adelina Pestrițu era precupată de silueta ei înainte de a naște, chiar! Adelina a mărturisit, în cadrul unui interviu pentru revista Viva, faptul că și-a pus la punct un mic „plan de atac”, pentru a putea scăpa de greutatea nedorită pe care a acumulat-o în timpul sarcinii. Proaspăta mămică este foarte organizată și a plănuit, cu două săptămâni înainte de a naște, să se apuce de sport și de micile plăceri cu care se delecta înainte de a rămâne însărcinată, pentru „a arde” cele 14 kilograme în plus acumulate odată cu „bebele” din burtică. 

„Mi-am făcut un plan de atac. O să recurg la tratamentele corporale pe care mi le făceam și înainte să rămân însărcinată și care mi-au fost de mare ajutor. Respectiv criogenare, radiofrecvență și care mai sunt. Masaje, masaje mi-am făcut și pe perioada sarcinii. O să merg și la sală. Atunci când medicul o să-mi spună că sunt pregătită pentru sala de gimnastică atunci o să rup ușile. Am înțeles că alăptatul slăbește. O să caut un nutriționist”, a dezvăluit Adelina Pestrițu, înainte cu două săptămâni de a naște. 

Citeste si...  Primăria Capitalei : In toate cele 6 sectoare au fost demarate tratamentele de combatere a poleiului

Cum și-a denumit Adelina Pestrițu fetița și ce înseamnă numele ales 

Adelina Pestrițu a ales să-și denumească fetița într-un mod inedit: Zenaida Maria. Pe lângă numele de Sfânt ales de cuplu, denumirea de „Zenaida” provine provine de la zeul Zeus din mitologia greacă, semnificând lumină sau cer luminos. Numele simbolizează viața și este folosit încă din secolul al VI-lea, iar derivatele acestuia sunt Zina sau Zinca.