Satul sa fie blamat pentru escapadele sale dese cu diverse domnisoare, Mihai Bendeac a facut o marturisire care cu siguranta va deranja pe multa lume. In timp ce tinerele considerau ca au o relatie cu el, actorul le spune raspicat ca si-au facut iluzii.

Această prezentare necesită JavaScript.

Mihai Bendeac este genul de barbat caruia nu-i place sa dea socoteala cu privire la viata personala nici macar parintilor. Asa ca, fara sa sa gandeasca la sentimentele celor din jurul lui, si-a dat intalnire de-a lungul timpului cu diverse domnisoare. Multe dintre ele s-au facut iluzii, iar altele au acceptat sa ramana in viata lui, desi stiau ca nu au un viitor alaturi de el.

Le-a dus de nas
In timp ce lumea il vedea in compania mai multor domnisoare, ajungand sa creada ca formeaza un cuplu cu ele, Mihai Bendeac poza in burlacul convins. Se pare ca, in ultimii cinci ani, actorul nu s-a implicat in nicio relatie stabila, in ciuda faptului ca tinerele care s-au afisat de brat cu el sau i-au calcat pragul casei, au crezut ca il pot aduce pe Misu pe drumul cel bun. Printre cele care au fost duse de nas se numara Andreea Popescu, celebra dansatoare a Deliei, cantareata Sore, dar si Roxana Vancea.

Deranjat de faptul ca lumea il judeca
Pe Mihai Bendeac il deranjeaza faptul ca lumea il judeca referitor la alegerile sale amoroase. Actorul se declara un instabil din punct de vedere emotional si ca nu poate sa se implice sentimental 100% in nicio relatie.

„Nu am mai avut o relatie stabilă de vreo 5 ani…”, a declarat Mihai, incercand sa explice iesirile cu fete diferite in seri apropiate. Acest comentariu nu a fost tocmai de bun augur pentru Andreea Popescu sau Sore, care au avut in trecut o relatie cu el si care s-au aratat oarecum dispuse sa suporte crizele profesionale ale acestuia. De Roxana Vancea nici nu se mai poate spune nimic, caci bruneta se pare ca s-a obisnuit cu ideea ca Bendeac nu poate fi, cel putin nu acum, barbatul unei singure femei.

Citeste si...  Ce familie frumoasă are Sore! Vacanţă în trei, la mare