Game, set, meci pentru Ilie Năstase în confruntarea cu Cazacu pentru inima lui Brigitte! Fostul tenismen a demonstrat că ştie să joace dur, atunci când jocul o impune, şi o poate face şi în afara terenului de tenis. După ce nevasta i-a mărturisit că l-a înşelat, Ilie Năstase şi-a analizat pe toate părţile posibilităţile de a o face pe brunetă să renunţe la amant şi a concluzionat că cel mai bine îşi confruntă rivalul. Rezultatul? Punct ochit, punct lovit!

Nu vrem să ştim ce discuţii au Brigitte şi Ilie Năstase la această oră, după ce Click! a anunţat identitatea bărbatului cu care bruneta a călcat strâmb, fiind încă o femeie măritată. Şi cum acest subiect şi numele anantului nu le sunt deloc străine celor doi soţi nu putem decât să ne imaginăm că schimbul lor de replici nu se poartă pe un ton prietenesc, exact cum nici confruntarea dintre fostul tenismen şi rivalul său nu s-a încheiat în cei mai drăguţi termeni. În cercul lor de prieteni au apărut informaţii, potrivit cărora Ilie Năstase ar fi luat foc când a aflat cu cine este „tradus” şi nu a stat prea mult prea gânduri până când şi-a confruntat rivalul. El a mers glonţ că-i ceară socoteală amantului. Cum discuţiile dintre cei doi nu au fost deloc prieteneşti, cel care a ieşit sifonat şi cu coada între picioare a fost motociclistul, care ar fi cedat după o serie de ameninţări.

„Ilie nu a stat cu mâinile în sân. A fost turbat de furie şi a vrut imediat să tranşeze lucrurile bărbăteşte. I-a adresat o serie de cuvinte jignitoare lui Cătălin, ba chiar l-a ameninţat că îi va pune beţe în roate în afacerile pe care le derulează la Timişoara. Discuţia şi-a atins scopul, iar Cătălin a renunţat. Nu se ştie dacă s-a speriat sau nu cu adevărat ori şi-a spus că are de unde să aleagă”, a mărturisit o sursă din anturajul fostului concurent „Exatlon” pentru Click!.

Brigitte a confirmat că a format pentru scurt timp un cuplu Cătălin Cazacu, pentru care nu a mai fost într-un final dispusă să-şi părăsească soţul. Bruneta a povestit că s-a decis să-şi repare căsnicia după ce firma de detectivi particulari angajată de ea i-a arătat dovezi, potrivit cărora şi Cătălin Cazacu o înşela cu Ana Roman, bruneta la care sportivul a renunţat pentru o altă vedetă autohtonă, Claudia Pavel. Idila dintre cei doi s-a consumat anul trecut, din februarie până în mai.  

Citeste si...
Melania Trump, jacheta cu un mesaj bizar - Chiar nu-mi pasa, tie?- purtata intr-un moment nepotrivit

Anunţul lui Brigitte despre aventura cu Cazacu

Brigitte a regretat că şi-a înşelat soţul şi la un an de la aventura cu Cazacu ea a scris pe Facebook cum a cedat ispitei.

„În urmă cu un an, în deznădejdea mea și influențată de ura singurătății, am ieșit pentru prima dată de mulți ani, într -un club din Timișoara. Acolo am cunoscut un băiat, care în nebunia și rătăcirea mea de atunci, am crezut că-mi va acoperi rana încă proaspătă a trădării și singurătății. Pentru că acesta era un împătimit al vieții de noapte, am încercat, din nou în nebunia mea, să mă transform în femeia amatoare de club perfectă. Atunci am început să gust la început, apoi să consum în adevăratul sens al cuvântului băutură- respectiv șampanie. Cu cât mă afundam mai mult sufletește în această relație, cu atât mă depărtam mai mult de credința mea, de faptul că eu de fapt sunt un copil al lui Dumnezeu și în loc să fiu o lumină pentru cei din jur, am devenit o făptură plină de întuneric.

Nu a trecut mult și acel băiat s-a dovedit a-mi produce răni mult mai mari decât cele produse de soțul meu. Cu multe regrete în suflet, și chiar mustrată până în adânc de fapta făcută, am încercat să repar căsnicia atât de mult dorită de mine cu ani în urmă. Însă, așa cum niciodată, o cănuță spartă și lipită nu va mai arăta la fel ca înainte, nici relația mea cu Ilie după această împăcare nu a mai fost altceva decât un șir îndelungat și dureros de reproșuri și învinovățiri reciproce. Atat de mult ne-am lovit unul pe altul în ultimele opt luni… Atât de mult ne-am schingiuit reciproc sufletele, plini de ură și răzbunare, încât am culminat în a-mi dori din suflet să închid acest capitol, să fiu iertată, dacă se poate, și să pot să îmi aduc aminte de Ilie, ca fiind bărbatul care m-a ajutat și ridicat atâția ani mai mult decât aș fi putut visa vreodată că poate să-mi ofere cineva în viața asta”, scria ea în urmă cu doar câteva luni.