Înălţimea influenţează viaţă sexuala a bărbaţilor, mai exact numărul de parteneri pe care aceştia îi au, este concluzia la care au ajuns cercetătorii americani de la Universitatea Chapman din California.

Echipa a studiat peste 60.000 de bărbaţi şi a găsit o legătură între înălţime şi numărul de parteneri sexuali pe care subiecţii i-au avut în trecut. Concret, cercetătorii au stabilit că bărbaţii care au o înălţime sub cea medie (adică între 1,72 m şi 1,77 m) au avut cu până la de trei ori mai puţine partenere decât bărbaţii cu înălţimea peste medie.

De asemenea, bărbaţii cei mai scunzi dintre cei analizaţi au avut cea mai scăzută activitate sexuală dintre toţi subiecţii studiului, scrie Daily Star.

Citeste si...  Faci senzatie in dormitor? Vezi intrebarile care te ajuta sa afli daca esti bun la pat

Autorul cercetării, David Frederick, a explicat rezultatele pornind de la supoziţia că femeile, atunci când caută un partener, se gândesc la o înălţime minimă pe care bărbatul trebuie să o aibă.

Din acest motiv, spune Frederick, bărbaţii care respectă acest criteriu au de-a lungul vieţii acelaşi număr de parteneri sexuali.