De când plecările masive către alte țări europene mai dezvoltate au devenit o realitate cruntă în România, mulți proprietari au început să multiplice și grijile legate de proprietățile lăsate în urmă. Unii își lasă vilele în seama părinților sau oricăror rude, doar cu gândul ca cineva să mai ridice corespondența.

O astfel de situație definește multe dintre casele, imobilele de orice fel regăsite în țară. Mai greu este când acest lucru se referă la un apartament, acolo unde spațiul comun are nevoie de acordul tuturor pentru diverse lucrări. Sau pot interveni urgențe și cineva trebuie să răspundă de situație. Din toată această nevoie s-au și născut serviciile dedicate proprietarilor care nu au timpul pentru a administra un spațiu.

Real Clean, de mare ajutor

Un astfel de segment de activitate se regăsește la www.realclean.eu. Presupune mai mult decât curățenia aferentă unui spațiu; chiar și nelocuit, acesta are nevoie de o reîmprospătare și acțiuni menite să îi păstreze starea. După caz, situația poate include ridicarea corespondenței, colectarea unor chirii, plăți, facturi și chiar și înlocuirea proprietarului în anumite colaborări ce vizează spațiul respectiv.

De asemenea, același serviciu de administrare ar putea include și pregătirea unui spațiu cu privire la vânzarea sau închirierea lui, ceea ce explică mai concret segmentul de activitate al echipei Real Clean – poate fi curățenia după un alt locatar sau curățenia generală post constructor.

Desigur că totul ajunge să fie în subordinea unui proprietar, că administrarea de acest gen este ca și o extensie a deciziilor pe care ar putea să le ia însuși proprietarul. Doar că, din lipsă de timp sau alte contexte ce se impun, acesta nu este disponibil.

Un astfel de serviciu ar putea însă să favorizeze chiar și mai mult. Pentru că până la urmă se referă și la starea unui imobil, acesta poate fi menținut în condiții foarte bune atât pentru revenirea unui proprietar, cât și pentru exploatarea lui în orice fel. Ba chiar sunt scutite eventuale reparații sau investiții – nelocuit, spațiul se deteriorează oricum; facturi neplătite sau fără o gestionare a situației – este clar că defavorizat va fi tot proprietarul.

Ce trebuie să știe cel interesat de un ajutor de administrare a unui imobil

Citeste si...
(P) Care sunt avantajele și dezavantajele telemuncii în contextul pandemiei de COVID-19?

Nu va conta în ce stare este imobilul. Fie el și nou, caz în care încă se plătesc rate la bancă, aceeași echipă poate asigura bunul demers, constant, după nevoia clientului. De asemenea, spațiile mai puțin întreținute vor putea fi reamenajate, curățate constant, desigur la cerere.

Serviciile aferente celui de administrare de proprietăți include, cel puțin când vine vorba de colaborarea cu Real Clean, o lungă lista de opțiuni. Proprietarul poate alege ce i se potrivește mai bine, conform cu situaţia dată. Însă este cert că te simți ca atunci când eşti acoperit ca și nevoie de prezența unei persoane competente ce poate face în locul proprietarului tot ce este necesar având interesul de întreținere a unui spațiu.

Aparte de acest segment, Real Clean este un nume de referință pentru domeniul de curățenie. O echipă bine pregătită poate face cu succes față oricărui tip de curățenie – după o petrecere, după constructor, curățenie generală etc. Cei interesați, vor regăsi în cadrul paginii realclean.eu toate detaliile în acest sens.

Acest lucru nu poate decât să demonstreze cum s-au adaptat serviciile moderne la condițiile actuale. Ca o analiză pe piață, oferta celor de la Real Clean este răspunsul adecvat pentru mulți cei care se văd în imposibilitatea de a-și administra o proprietate. Situația este destul de ofertantă, întrucât la nivel profesionist nici măcar cei din familie nu se pot ocupa în cel mai complex mod de o locuință.

Întreținere, situație fiscală, curățenie și multe altele pot fi lăsate în seama celor care au devenit experți pe această nișă. Când s-a înțeles foarte bine că nimic nu se compară cu ajutorul celor specializați într-un domeniu, lumea a început să guste din serviciile moderne și să se bucure de un mod mai facil de a-și îndeplini atribuțiile.

Se pare că în ultimii ani am redefinit nevoile și implicit au apărut segmente de activitate ce și-au reorientat atenția către ce se cere. Așa cum era de așteptat însă, serviciile au devenit variate și ofertele pe măsură. Deci o eventuală alegere trebuie să vizeze interesele fiecăruia, raportate la opțiunile puse la dispoziție.