Un chinez a încercat să mituiască doi inspectori ai Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală, care constataseră nereguli în activitatea comercială a firmei sale care avea un punct de lucru în zona angro Dragonul Roşu. După ce tentativa de mituire a fost semnalată procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, cetăţeanul chinez a fost surprins în flagrant în timp ce oferea suma de 4.200 lei.

catuse-465x390

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a dispus măsura reținerii sale pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, informează un comunicat al Direcției Antifraudă din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

„Miercuri, 19 noiembrie 2014, un bărbat cu cetăţenie chineză a încercat să mituiască doi inspectori ai Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală, care constataseră nereguli în activitatea comercială a firmei sale din Dragonul Roşu. Inspectorii antifraudă fiscală au semnalat tentativa de mituire procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul București, iar în data de 20.11.2014, cetăţeanul chinez a fost surprins în flagrant în timp ce oferea suma de 4.200 lei”, se arată în comunicat.

Acţiunea de flagrant şi de documentare a infracţiunii a fost realizată de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi lucrători ai Serviciului de Investigare a Fraudelor – DGPMB, cu sprijinul Serviciului Român de Informaţii.

Citeste si...  Încă un primar în arest, al Bacăului. Romeo Stavarache.