Tot mai multe cupluri experimentează jocul cu sperma!

man-and-woman

Regulile jocului diferă însă de la femeie la femeie, căci sperma este încă un subiect tabu. Încă de la pubertate, atunci când începe să se masturbeze, orice bărbat remarcă faptul că nu contează doar tehnica de stimulare pentru a atinge plăcerea, ci şi modul în care se produce ejacularea.

Dacă la început o pot vedea ca pe un minus, comparativ cu modul în care au femeile orgasm, acest lucru se schimbă cu siguranţă atunci când încep să experimenteze orgasmul cu sexul opus. Astfel că ejacularea devine un moment deosebit de erotic pe care adoră să îl împartă cu femeia de lângă el.

De multe ori bărbaţii îşi doresc mai degrabă scenarii sexy în care să ejaculeze, decât o stimulare ca la carte. Vrei să creezi şi tu un astfel de scenariu pentru iubitul tău?

Află cum trebuie să te pregăteşti pentru jocul cu sperma, ce ar fi bine să ştii despre ejacularea masculină şi care sunt variantele erotice în care poate avea orgasm iubitul tău.

În mod tradiţional, bărbatul foloseşte un prezervativ şi îşi dă drumul în interiorul partenerei, lucru care îi fereşte pe amândoi de contactarea unei boli cu transmitere sexuală. Jocul cu sperma implică să renunţaţi la prezervativ, aşa că, deşi nu este deloc sexy sau romantic, trebuie să vorbiţi despre bolile venerice şi să vă asiguraţi că sunteţi cu analizele la zi.

Trecând de la aspectul fizic la cel psihologic, pasul doi ar fi să renunţi la stereotipurile legate de jocul cu sperma generate, în mare parte, de filmele porno. Jocul cu sperma nu înseamnă că îl laşi să te folosească, iar el profită pentru că este un egoist, care te vede doar ca pe un obiect sexual. Atâta  timp cât relaţia voastră este una trainică, câteva variaţiuni în timp ce el ejaculează nu vă denigrează relaţia şi nici pe tine. Dimpotrivă! Iubitul tău se va simţi măgulit că eşti dispusă să accepţi orice parte din el şi va vedea momentul ejaculării intim şi erotic în acelaşi timp.

Atunci când te avânţi în jocul cu sperma este important să ştii câteva lucruri despre cum ejaculează un bărbat.

1. Odată ce a început procesul de ejaculare el nu mai poate fi oprit. Deşi este folosit acelaşi canal, iubitul tău nu îşi poate încorda muşchii PC şi opri jetul ejaculator, aşa cum opreşte jetul de urină. Cu alte cuvinte, nu va putea să se oprească din ceea ce face la cererea ta. Cel mai sigur este să schimbi tu poziţia, dacă te deranjează ceva anume.

2. Dacă a atins punctul fără de întoarcere, orgasmul devine o certitudine. Iubitul tău va ejacula chiar dacă opreşti stimularea. Să te răzgândeşti să faci ceva anume în ultimul moment este foarte riscant, căci nu poate preveni ejacularea odată ce a atins punctul fără de întoarcere.

3. Cu cât durează mai mult ejacularea şi se eliberează mai mult lichid, cu atât este mai intens orgasmul lui. Dacă tu nu te bucuri de moment alături de el, iar el nu bagă de seamă ci continuă… în stil mare, nu-i purta pică.

4. În timpul ejaculării bărbatul are în jur de 10-15 contracţii. Primele sunt la 0.1 secunde distanţă între ele, după care se răresc tot mai mult, astfel că orgasmul unui bărbat durează în jur de 15 secunde. Desigur există excepţii, în care orgasmul ţine doar câteva secunde sau, la polul opus, chiar şi un minut.

5. Cât despre forţa cu care ejaculează un bărbat, ea creşte odată cu excitarea care precede orgasmul. Cu cât îl inciţi mai tare şi îl tachinezi mai mult cu atât orgasmul lui devine mai lung şi mai intens, iar jocul cu sperma mai „complex”.

Sperma are numeroase beneficii!

Acum că ştii la ce să te aştepţi, iată câteva scenarii sexy în care poate ejacula iubitul tău. Dacă modul în care îl simţi în interiorul vaginului atunci când are orgasm ţi se pare foarte intim, ai putea acorda o şansă şi ejaculării în timpul sexului oral. Unele femei spun că preferă să continue până la capăt stimularea partenerului, pentru că astfel sexul oral devine la fel de intim. Cea mai controversată dilemă pentru femei rămâne alegerea de a înghiţi sau de a scuipa lichidul ejaculator.

Sexologul Ian Krener te lămureşte: „Reprezentantele sexului frumos nu ar trebui să se jeneze să scuipe, dacă cealaltă variantă nu le surâde. Mai mult, bărbatul ar trebui să respecte decizia partenerei.” Dacă şi tu preferi să scuipi, Krener spune că cele mai elegante moduri de a o face sunt ori să mergi până la baie, ori să ţii un prosop la îndemână în astfel de momente.

Dacă eşti ceva mai îndrăzneaţă poţi transforma eliminarea spermei într-o scenă fierbinte pentru iubitul tău. Unii bărbaţi adoră să vadă că partenera transformă acel moment într-un joc erotic, cum ar fi masarea sânilor cu lichidul respectiv.

În cazul în care scenariul de mai sus nu este pe placul tău, o scenă la fel incitantă ar fi să îl laşi să ejaculeze pe o parte a corpului tău. În topul preferinţelor bărbaţilor se numără faţa, sânii şi posteriorul, zone care nu ne miră deloc.

Dincolo de scenarii şi preferinţe, iubitul tău îţi va fi recunoscător pur şi simplu dacă înveţi să te simţi confortabil în timp ce el ejaculează şi nu tratezi cu repulsie momentul respectiv.

 

Citeste si...
Ştiţi cine este rivala Iuliei Vântur la inima lui Salman Khan?!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.