Când vrei să cucereşti un bărbat care îţi place nu trebuie să dezvălui prea mult, dar nici prea puţin. Această regulă se aplică atât din punct de vedere vestimentar, cât şi comportamental. În ceea ce priveşte hainele, trebuie să faci un compromis între dezvăluirea atuurilor tale fizice şi păstrarea unui mister sexy.

Dacă ai un bust generos, trebuie să înveţi să alegi decolteul potrivit, care nu arată prea mult, dar care să scoată în evidenţă forma plină a sânilor. Dacă ai un spate bine conturat, trebuie să profiţi de acest lucru, însă evită bluzele sau rochiile exagerat de decoltate. Nu alege niciodată haine care lasă multă piele la vedere, deoarece puţini bărbaţi sunt atraşi de o ţinută indecentă.

În ceea ce priveşte conversaţia, este esenţial să nu te apuci să îţi povesteşti viaţa. De asemenea, nu este nevoie să îţi expui toate opiniile posibile. Concentrează-te pe subiecte pozitive, nu vorbi prea mult despre tine şi acordă-i atenţie maximă celui de lângă tine. Încearcă să te învălui într-o aură de mister, fără să pari prea secretoasă sau distantă. Fii ca un puzzle pe care trebuie să îl pună cap la cap. Poate nu ştiaţi, bărbaţii adoră provocările.

Citeste si...
Un avion militar s-a prăbușit în județul Bacău