Iată cine este masculul vânat de cele două vedete!

 Rucsy

Nimeni nu ar fi crezut că cele două frumuseţi talentate împart acelaşi bărbat. Este vorba despre Ruby si Rucsy Iliescu, ex-Blaxy Girls. Marul discordiei: Papu, alias Dan Chiriac, iubitul lui Rucsy.

Rucsy 2

Dezamagita de cum a fost primit ultimul single al formatiei Blaxy Girls, din care a facut parte sase ani si jumatate, vocalist Rucsy Iliescu a decis sa urmeze o cariera solo. S-a apucat serios de treaba si in curand isi va lansa primul single. Si pentru ca vrea sa rupa gura targului, ea pregateste un show de exceptie, unic in Romania.

Rucsy 3

E multa munca, dar Rucsy este ambtitioasa si are convingerea ca va reusi sa-l puna pe picioare. Increderea in acest show vine si din faptul ca are langa ea un sprijin de nadejde: iubitul ei, Papu, alias Dan Chiriac.

Cei doi sunt impreuna de peste un an si se inteleg foarte bine, cu atat mai mult cu cat activeaza in acelasi domeniu. Papu nu are treaba cu muzica, dar este un dansator si un coregraf excelent. De altfel, el face parte din trupa de dansatori a Ralukai. Problema e ca Rucsy il vrea si ea pe Papu in calitate de coregraf al show-ului la care lucreaza.

Asadar, Raluka si Rucsy isi disputa in acest moment acelasi barbat. Ramane de vazut daca Raluka va accepta sa-si imparta dansatorul pe plan profesional cu Rucsy, iar daca nu, care dintre cele doua va ceda: blonda sau bruneta. 

Citeste si...
Fundaţia lui Bill Gates sponsorizează vaccinul ANTIHIV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.