Bat clopote de nuntă pentru Liviu Dragnea şi iubita lui, Irina Tănase! Liderul PSD a anunţat sâmbătă (10 martie) la congresul PSD că va face pasul cel mare, după ce la eveniment a fost sorbit din priviri de cea care îi va deveni soţie. Tânăra de 25 de ani l-a urmărit atentă din primul rând, iar în momentul aplauzelor, camerele de filmat au surprins imagini cu bijuteria de pe inelarul ei.

Liviu Dragnea (55 de ani) a primit uralele de susținere ale liderilor din teritoriu şi nu doar atât! Preşedinteşe PSD s-a bucurat de preznţa unei persoane apropiate, care l-a urmărit atent din public. Irina Alexandra Tănase este logodnica omul politic din luna mai 2016, femeia cu care el este pregătit să facă pasul spre o nouă căsnicie. Cei doi au fost de nedespărțit, sâmbătă, la Congresul PSD, unde tânăra de 25 de ani a atras atenţia mai ceva ca un membru de onoare al formaţiunii.

Acesta este inelul cu care Irina Tănase a atras atenţia la congresul PSD

Foto: captură Antena 1

Pe mâna stângă, tânăra a afişat un inel cu diamant, care i-a făcut pe toţi să fie curioşi în privinţa nunţii.

Citeste si...
De ce l-au luat procurorii la întrebări abia acum pe complicele lui Dincă

Întrebat dacă urmează sa facă marele anunț în fața colegilor săi, Liviu Dragnea a negat, dar a precizat că va da vestea aşteptată de toată lumea cât de curând.

„Astăzi, nu! Cât de curând.. cât de curând! La Congres vreți să fac? Ce naiba? Am partidul în suflet, dar nu vreau să-l bag și în familie”, a spus Liviu Dragnea vizibil emoționat.

Cine este iubita lui Liviu Dragnea

Irina Alexandra Tănase, tânăra care urmează să-i devină soţie lui Liviu Dragnea, a trecut rapid de la statutul de asistentă personală la iubită oficială. Deşi între ei există o diferenţă de vârstă de trei decenii, acest lucru nu a fost un obstacol în relaţia lor.

Blondina a început ca asistentă a lui Dragnea, în perioada în care era Ministrul Dezvoltării şi mai apoi s-a mutat în apartamentul în care locuieşte liderul PSD, avansând de la poziţia de iubită la cea de logodnică. În plus, primirea pe care i-au făcut-o social democraţii sâmbătă la congres arată că Irina Alexandra Tănase ocupă un loc important în inima lui Dragnea, altfel nu ar fi stat în primul rând alături de nume grele din partid.