Pe 1 aprilie 1998, Antena 1 difuza ultimul episod din telenovela-fenomen “Cafea cu parfum de femeie”, cu Guy Ecker şi Margarita Rosa de Francisco în rolurile principale. Cine ar fi crezut că superba actriţă columbiană, de o delicateţe rară în serial, s-ar putea transforma într-o sportivă cu pacheţele de muşchi pe tot corpul?

Ochi albaştri, inocenţi, păr lung, blond, ondulat, timiditate şi modestie. Aşa a fost conturat personajul Gaviota (n.r. pescăruş) în telenovela columbiană “Cafea cu parfum de femeie”, lansată în 1994 şi difuzată de Antena 1 în perioada 1997-1998, devenind un adevărat fenomen în România. Gaviota, interpretată de Margarita Rosa de Francisco, era angajată pe o plantaţie de cafea şi avea să se îndrăgostească de Sebastian (Guy Ecker), fiul unui puternic om de afaceri din industria cafelei din Columbia. Ei bine, la 20 de ani distanţă, puţini ar fi cei care ar mai recunoaşte-o pe Gaviota cea din viaţa reală. Actriţa Margarita Rosa de Francisco are 52 de ani, mănâncă sport pe pâine, nu are nici urmă de grăsime pe corp, ci doar fibră şi “pătrăţele” care te fac să te ruşinezi şi să-ţi piară pofta de mâncare.

Citeste si...  Primul şofer Uber amendat, după blocarea aplicaţiilor ridesharing

Cu un asemenea trup şi aptitudini sportive, actriţei i-a fost uşor să obţină postul de prezentatoare al show-ului de aventură “El Desafio”, varianta columbiană a emisiunii “Ultimul trib”, care va începe, în curând, şi la Antena 1. Postul din Băneasa nu a anunţat încă prezentatorul autohton, însă uitându-ne la Margarita Rosa de Francisco, cu siguranţă acesta sau aceasta trebuie să fie un Mr. Muscolo. Celebra Gaviota ţine şi cursuri de fitness pe pagina ei de Instagram, unde aproape 300.000 de fani o urmăresc cu admiraţie.