Are 46 de ani, iar viaţa e din ce în ce mai roz pentru Corina Dănilă. Are emisiune la TVR2, din punct de vedere fizic arată senzaţional, iar fiica ei, Rianna Măgeanu, a luat examenul de capacitate cu 9,47. Acum, cele două se răsfaţă în vacanţă.

Corina Dănilă şi fiica ei, Rianna Măgeanu, seamănă ca două picături de apă şi unde mai pui că, de când a slăbit 20 kg, Corina Dănilă îşi poate concura fata şi la siluetă. Din vacanţa pe care o petrec acum în Grecia, prezentatoarea emisiunii „Ieri, azi, mâine”, de la TVR 2, ne încântă cu poze superbe, pe care le pune pe reţelele sociale.

Iar fotografiile cu ea în costum de baie sunt chiar o raritate, căci nici acum 14 ani, când juca în telenovela “Numai iubirea”, Corina Dănilă nu era atât de generoasă cu pozele sexy. Dar când cântăreşti doar 57 de kilograme, la 46 de ani, ai toate motivele să te mândreşti Rianna şi mama ei au vizitat capitala Atena, s-au plimbat prin portul Piraeus, au făcut plajă în Attiki, au vizitat insula Aegina şi s-au bucurat în permanenţă de Marea Egee, de soare şi de excelenta bucătărie tradiţională. În ultimul an, Corina Dănilă a slăbit 20 kg cu ajutorul unui program specializat, după ce i s-au descoperit probleme la coloană. În plus, a renunţat la zahăr, la prăjeli şi la făinoase.

Citeste si...  Artista Iulia Vântur și-a mutat cartierul general în Marea Britanie unde are proiectele